Fotomuntatge de Ricky Bibey i la seva dona Jennie Platt.

Ricky, l'estrella del rugbi que ha mort mentre donava una pallissa a la seva dona

Jennie va necessitar fins a tres operacions per recuperar-se

Sense paraules. Commoció al rugbi britànic a causa de la prematura mort de Ricky Bibey, mite de l'esport anglès i excampió de la Rugby League d'Anglaterra. El jugador, de 40 anys i ja retirat, va morir el 16 de juliol passat en un hotel de Florència quan estava amb la seva dona.

Però la història no s'acaba aquí. Pel que sembla, l'estrella va morir d'un infart mentre li donava una pallissa a la seva dona Jennie Platt, de 44 anys.

Bibey es trobava a l'Hotel Continental de Florència quan van passar els fets. Jennie, la dona de Ricky, va donar l'alerta als empleats de l'hotel, explicant-los que el seu marit era a terra i no reaccionava. L'exjugador de rugbi ja no s'aixecaria, ja que havia mort uns minuts abans.

Imatge del camp de rugbi de Campclar, aquest passat divendres
L'home era una estrella del rugbi britànic. | Àngel Ullate

Jennie, greument ferida

El més estrany del succés és que ella estava greument ferida. L'empleat de l'Hotel Continental que va trobar la noia va explicar que també estava greument ferida i que va haver de ser traslladada d'urgència a l'hospital.

Segons explica el mitjà local La Nazione, els empleats de l'hotel van trobar una gran quantitat d'objectes sexuals a l'habitació. Per això, van creure que les ferides van ser provocades inicialment amb una finalitat sexual.

Però, pel que sembla, Ricky Bibey hauria donat una pallissa a la seva dona. «Jennie va ser víctima d'un terrible atac i va necessitar diverses operacions durant una estada llarga a l'hospital», va testificar Stefano Goldstein, l'advocat de Jennie, després dels fets.

La dona va ser operada fins a tres vegades

Jennie Platt, de 44 anys, va necessitar fins a tres operacions per recuperar-se totalment de les ferides provocades per la pallissa. Ricky Bibey, segons mitjans anglesos i italians, gairebé mata la seva dona.

Pel que sembla, Ricky havia patit greus problemes de salut mental i els últims mesos de la seva vida van ser especialment complicats.


Aquella nit, la del 16 de juliol, l'exjugador de rugbi havia begut i consumit cocaïna. Ara, Jennie Platt lluita per refer la seva vida.