Muntatge fotogràfic entre una imatge d'agents dels Mossos d'Esquadra i un lladre

El ridícul descuit d'un lladre en una botiga: fins i tot els Mossos li prenen el pèl

Un delinqüent despistat es deixa una cosa molt important al lloc dels fets que el delata

Un lladre es deixa el mòbil al lloc dels fets i és detingut pels Mossos quan hi torna per recuperar-lo.

El passat 25 d'agost, els Mossos d'Esquadra ho van tenir molt fàcil per atrapar el presumpte autor d'un robatori. L'individu, d'uns 25 anys, va entrar en una botiga de l'Eixample de Barcelona amb una arma blanca de 15 centímetres.

Amb ella va amenaçar el treballador de la botiga. I li va treure 700 euros en efectiu  a la força, a més d'una ampolla de licor. La detenció es va produir uns minuts després del robatori, a les 13.30 hores del migdia.

Imatge 700 euros en efectiu, una botella de licor, un ganivet, una gorra negra i una motxilla
El lladre s'havia fet amb un botí considerable | ACN

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Detenen al presumpte autor minuts després del delicte

El lladre havia aconseguit un botí de 700 euros i una ampolla de licor amb èxit. Llavors, es va adonar que s'havia deixat el mòbil a l'establiment. El jove va decidir trucar-se a si mateix i va ser un Mosso el que va respondre, fent-se passar per un ciutadà.

Van acordar veure's en un lloc en concret i quan es van trobar, l'individu va ser detingut amb l'arma i el botí a sobre. L'home no tenia antecedents.

Un lladre tancat a l'armari

Un robatori acaba amb la detenció de l'autor després que fos tancat a l'armari pel propietari de l'habitatge. Els fets van succeir el 29 de juliol a un pis de Banyoles, Pla de l'Estany.

L'individu estava robant en una casa quan el propietari el va agafar en una de les habitacions i va aconseguir tancar-lo a l'armari.

Poc després, van arribar els agents i van detenir-lo. En aquest cas, l'home sí que tenia antecedents per quatre robatoris en habitatges.