Imatge de la columna de fum de l'incendi del Burger King de la Rambla

S'incendia el Burger King de la Rambla de Barcelona

El restaurant va haver de ser desallotjat

Una gran columna de fum ha fet saltar les alarmes a Barcelona. I és que, aquest dilluns a la tarda, 29 d'agost, el restaurant Burger King va tenir un gran contratemps, cap a les 21.30 hores. Ubicat al 135 de la Rambla, molt a prop de Plaça Catalunya, va patir un incendi a la campana extractora del local.

Segons ha informat Betevé, diverses dotacions dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins al local, per apagar l'incendi. L'actuació dels serveis d'emergència va ser molt ràpida, ja que el foc es va extingir amb rapidesa i ningú va resultar ferit.

Aquest no és el primer incendi que pateix el local de menjar ràpid. L'agost de 2009, es va viure un episodi molt semblant. La campana extractora es va incendiar i es van haver de desallotjar 400 persones d'un hotel molt proper, a més de totes les que eren al restaurant, encara que ningú va quedar ferit.

A Salou, el mes de febrer passat va passar el mateix. L'incendi a la campana extractora va obligar a desallotjar tot el restaurant. En aquest cas, dues dones embarassades van haver de ser traslladades a l'hospital per inhalació de fum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

El fum va ser visible des de diversos punts de la ciutat

El fum provocat per l'incendi ha fet saltar les alarmes de diversos ciutadans de la ciutat. I és que, la gran columna que es va generar va ser vista des de diversos punts de la ciutat, per la qual cosa diversos ciutadans es van espantar.

El barri del Raval va ser un dels més afectats. El fum i l'olor de cremat es van instal·lar a tot el barri, i diversos veïns es van queixar a través de les xarxes socials.