Nou robatori a Manresa: entren al Banc d'Aliments de matinada

En concret han entrat a la Fundació del convent de Santa Clara

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
La fundació ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Un robatori ha sacsejat la plataforma d'aliments de la Fundació del convent de Santa Clara de Manresa aquest dimarts a la matinada. Segons informa 'Regió7', els lladres haurien forçat la porta del magatzem i s'han endut diners en metàl·lic, un ordinador portàtil i material d'oficina.

Els lladres haurien accedit a la Fundació per porta del pati, que connecta amb el magatzem, segons apunten al mateix mitjà els responsables de la plataforma, que s'han trobat forçada la porta aquest matí. De fet, la porta principal no presentava signes d'haver estat forçada.

Diners en metàl·lic i un ordinador

Els lladres s'han endut diners en efectiu que l'entitat tenia guardats en un armari —tancat amb clau— per fer compres puntuals, un portàtil amb informació diversa que utilitzaven com a eina de treball per gestionar la plataforma, i també material d'oficina com retoladors, bolígrafs, sobres... La fundació ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra. Tot i que el local ha quedat tot regirat, els assaltants no s'han endut menjar ni altres productes bàsics dels quals disposa el Banc dels Aliments.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari