Primer pla d'un cotxe de la Policia.

Roben un cotxe amb un nen de 5 anys a dins davant d'una escola bressol

La mare va sortir un moment per recollir la seva altra filla de la llar d'infants i va deixar el cotxe en marxa

El robatori d'un vehicle amb un infant a dins ha estat l'ensurt del dia per una família de la localitat andalusa de Villanueva de l'Ariscal, Sevilla. La mare del nen ha denunciat els fets poc després de no trobar el seu cotxe amb el fill de 5 anys a dins. 

Els fets han tingut lloc aquest migdia, quan la dona ha anat a la llar d'infants a buscar la filla petita. Ha deixat el cotxe al davant i ha sortit un moment per recollir-la. 

En el curt període de temps d'agafar la nena i tornar, algú ha entrat al cotxe i se l'ha endut. Estava encès i l'altre fill s'havia quedat a dins.

Així doncs, el robatori s'ha produït a plena llum del dia i, sobtadament, amb un menor. Per l'actitud de lladre, sembla que no ha vist que hi havia algu a dins. 

El moment de desesperació ha durat mitja hora quan, per sort, el cotxe s'ha trobat a poca distància d'on havia estat robat.

El menor continuava a dins i no presentava cap mena de dany físic. El cotxe estava intacte, però cal destacar que s'han robat certs objectes que hi havia. En definitiva, tot ha quedat en un ensurt. 

El nen tenia una cama immobilitzada i la mare no l'ha fet baixar del cotxe

Segons fonts pròximes, la dona no hauria fet baixar l'infant del cotxe en el moment de recollir la nena perquè tenia una cama immobilitzada.

Sembla que han anat plegats fins a la porta de la llar d'infants per recollir la nena i, un cop allà, la mare ha aturat el vechile davant de la porta.

Per motius de mobilitat, doncs, el nen s'ha quedat a dins amb l'aire posat, fet que explica que deixés les claus al pany i el cotxe encès.

Encara que es tractés de pocs minuts, el suposat lladre n'ha tingut prou per veure'l, pujar i endur-se'l. En tornar, la dona de seguida ha vist que el cotxe no hi era i, per tant, el nen tampoc. 

Segons alguns testimonis, ha estat un període de temps molt tens. La mare ha alertat immediatament els efectius especialitzats perquè anessin al lloc. 

La Policia Local i la Guàrdia Civil han arribat minuts després i han començat a buscar el vehicle amb el menor per la zona.

Per sort, han trobat el cotxe al cap de trenta minuts. No presentava cap mena de dany i el nen era dins, intacte. 

De moment no han pogut localitzar ni identificar l'autor del robatori, tot i que la policia treballa en la seva recerca. Alguns testimonis que l'haurien pogut veure n'han fet una breu descripció física. 

Es creu que seria un home jove, d'uns 25 anys d'edat. Segons el retrat, el noi era de pell morena i portava una gorra que li tapava part de la cara.

Els agents han obert una investigació per trobar-lo i procedir a la seva detenció, tot i que encara no se l'ha localitzat.