URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Roben a membres de la família reial de Qatar en un hotel de Barcelona

Els lladres s'han emportat la caixa forta de l'habitació de l'Hotel 'Monument', en ple Passeig de Gràcia, d'un valor d'entre 30.000 i 100.000 euros
La policia ha precintat la suite on s'allotjava la família reial per a que la científica hi pugui treballar | Mossos d'Esquadra

 

La família reial de Qatar ha patit un robatori a l'hotel de luxe 'Monument' de Barcelona. Els lladres han arrancat la caixa forta de l'habitació mentre les víctimes feien turisme per la ciutat el passat dissabte dia 29, segons ha pogut confirmar 'El Periódico'. El botí de les joies i els diners sostrets no es coneix amb certesa, però algunes fonts parlen que el furt estaria estimat entre els 30.000 i els 100.000 euros.

 

Els lladres ho tenien tot estudiat

La porta de l'habitació de l'Hotel 'Monument', en ple Passeig de Gràcia de Barcelona, no havia sigut forçada, i la caixa forta va ser arrancada d'arrel. És per aquest motiu que els Mossos d'Esquadra estan investigant l'espectacular robatori. Les primeres sospites apunten al fet que els lladres sabien perfectament qui eren les seves víctimes i la planificació que tenien de la seva estada a la capital catalana.

 

Els membres de la família reial van sortir de l'hotel a primera hora de la tarda per a poder fer turisme per la ciutat, i no va ser fins a les 21.00 h que no van tornar a l'hotel i, alhora, van descobrir que els havien robat. Va ser llavors quan van avisar a la policia.

 

La suite va ser precintada perquè la policia científica pogués treballar en l'obtenció de proves que els fossin útils durant la investigació. També s'estan revisant les càmeres de seguretat del luxós hotel de cinc estrelles.

 

També et pot interessar...