Part superior d'un cotxe de policia amb el llum blau encès

Persecució de pel·lícula amb tiroteig inclòs a Catalunya: molt perillosos

Els fets han tingut lloc aquesta passada nit a Sabadell

Un robatori a Catalunya ha acabat derivant en una persecució digna d'una pel·lícula. L'inici dels fets es remunta a la nit d'ahir, concretament al voltant de les 22.30 hores, a la ciutat de Sabadell. Tal com avançava la periodista Anna Punsí —del mitjà 'SER Catalunya'—, els responsables del robatori van ser sorpresos de manera inesperada mentre intentaven robar en una empresa de productes tecnològics localitzada a la capital del Vallès Occidental.

Així les coses, i segons recull 'El Caso', les alarmes de la nau van saltar a conseqüència del robatori, motiu pel qual diverses patrulles de la Policia Local de Sabadell es van personar a l'exterior de l'empresa. Els agents pretenien comprovar si l'avís que havien rebut era real o no.

Els lladres van ser sorpresos i van fugir

Va ser aleshores quan, per a sorpresa dels agents, dos vehicles van sortir a gran velocitat de l'interior del local. Concretament, eren dues furgonetes, que en el moment de sortir van topar contra una motocicleta de la policia de Sabadell.

De fet, els vehicles dels lladres van estar a punt d'envestir els policies, si bé afortunadament gairebé no s'ha hagut de lamentar danys personals, més enllà de dos agents que han resultat ferits lleus després d'haver patit una caiguda.

Després que els lladres sortissin a correcuita de l'empresa, es va iniciar la persecució policial per la carretera C-58 en direcció a Barcelona. En aquest sentit, cal destacar que les furgonetes —model Peugeot Boxer— havien estat robades durant el matí d'ahir.

Una persecució de pel·lícula

Durant la persecució s'han viscut moments d'autèntica tensió, tal com es pot veure en alguns vídeos compartits a xarxes socials tant per periodistes com per alguns testimonis ocasionals. Els vehicles circulaven a gran velocitat, provocant situacions d'allò més perilloses. En un moment donat, de fet, s'han arribat a registrar diversos trets.

Finalment, i tal com recull el mitjà citat anteriorment, les patrulles de la policia han pogut interceptar un dels dos vehicles que havien estat sostrets. Això no obstant, els dos lladres que hi havia a l'interior de la furgoneta han pogut escapar corrents en una zona boscosa situada al terme municipal de Cerdanyola.

Per la seva part, l'altra furgoneta ha aconseguit despistar els agents mentre escapava en direcció Barcelona. Els lladres, amb tot, han hagut de marxar amb les mans buides, ja que l'enxampada policial ha frustrat l'èxit del robatori.

Ara, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació amb l'objectiu de localitzar i detenir els implicats en el robatori.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.