Roben un rellotge de 300.000 € a un famós jugador de futbol a Barcelona

Es tracten de bandes organitzades amb el mateix modus operandi

Diverses persones passejant i fent esport al passeig marítim de Barcelona
El jugador es trobava de festa al Port Olímpic | EFE

Ja fa unes setmanes, l'Espanyol jugava un partit contra el Celta de Vigo, per ser més exactes. Encara que el resultat de l'enfrontament fos un empat a zero (0-0), va haver-hi alguns jugadors que van aprofitar per sortir a celebrar-ho. I la celebració va acabar amb uns desagradables successos. 

Segons publica 'El Caso', un dels coneguts jugadors del Celta de Vigo, Fiódor Smólov, va patir un robatori mentre passejava per Barcelona després d'haver debutat a Cornellà. I el robatori no li va sortir barat, ja que el que li van sostreure va ser un rellotge per valor d'uns 300.000 euros. 

Bandes organitzades amb el mateix modus operandi

Segons ha pogut saber el mitjà publicat, Smólov va sortir a passejar pel Port Olímpic de Barcelona, i va acudir a una de les moltes discoteques de la zona. Allà, el jugador amb els seus amics estaven gaudint de la festa quan un grup de joves el van rodejar i van forcejar per robar-li aquest accessori tan car. 

Immediatament, el jugador va denunciar els fets, i allà va ser on va fer constar el preu del rellotge que li havien furtat. Encara que, segons el mitjà citat, no ha transcendit el model ni la marca de l'accessori, sí que es coneix l'elevat preu d'aquest: 300.000 euros. 

Segons els cossos de seguretat, existeixen grups especialitzats per robar rellotges i després vendre'ls al mercat negre a uns preus molt elevats. Aquests grups de joves fan servir sempre el mateix modus operandi: uns marquen quines són les persones a qui han de furtar l'accessori — normalment coneixen quins són els models de més valor —, i els altres acaten les ordres i assalten a l'objectiu fixat.

Cinc lladres atraquen violentament en grup a un jove a Barcelona

L'exemple clar que es tracta d'un problema generalitzat a la capital catalana el trobem a les xarxes socials. El compte oficial de Helpers BCN a Twitter, el qual es dedica especialment a denunciar casos de robatoris o agressions de diversos tipus, ha fet públic un vídeo on es pot veure el cas d'un robatori a un turista

«Un grup de txarmils conviden a la víctima a pujar a un taxi, quan ho ha fet, com un grup que surt de cacera organitzada, aprofiten per a robar-li el rellotge», publiquen Helpers. Així és, tal com s'observa al vídeo que han compartit, un grup de cinc nois fan entrar a un turista desorientat a un taxi.

Quan ho han aconseguit, dos d'ells es queden forcejant amb la víctima a la porta del vehicle. Quan aconsegueixen sostreure el que volien, segons sembla el rellotge de la persona, marxen com si res hagués passat. Tot i això, cap dels presents a l'escena, ni tan sols l'autor del vídeo — un altre taxista —, fan res per impedir el succés. 


Comentaris

envia el comentari