Un Rodalies impacta contra un obstacle a la via al Maresme

Els Mossos han acabat descartant que la biga de formigó hagi estat col·locada intencionadament

Gran ensurt aquest dissabte per als passatgers d'un tren de la línia R1 de Rodalies, que cobreix el trajecte entre l'Hospitalet de Llobregat i Maçanet. Segons ha informat Rodalies de Catalunya, el comboi ha impactat contra un obstacle a la via al Maresme, i ha patit danys que han impossibilitat continuar el trajecte. Els Mossos d'Esquadra han acabat descartant segons les seves primeres investigacions que fos un fet intencionat.

Un obstacle col·locat a la via ha interromput el trànsit de trens

Algunes fonts han assenyalat que l'obstacle podria ser una peça de formigó. Renfe, però, ha confirmat que cap passatger dels 25 que viatjaven ha resultat ferits. Ara bé, sí que ha reconegut que el comboi ha hagut d'aturar-se a Tordera, davant els danys patits.

Al mateix temps, la circulació de trens entre Blanes i Maçanet s'ha hagut de realitzar per carretera, mitjançant un servei alternatiu, mentre els treballadors d'Adif s'encarregaven de retirar l'obstacle. No es tracta de l'únic incident d'aquest tipus, i és que en els passats dies s'han registrat diversos sabotatges d'aquesta mena.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari