S'enfronta a dotze anys de presó per violar una nena de 13 anys per Sant Magí de 2016

L'agressor se'n va aprofitar després que la noia hagués consumit alcohol i drogues

Els fets es van produir als Jardins del Camp de Mart de Tarragona | Miguel Cabrerizo

Un home conegut com a Nemo i de nacionalitat senegalesa s'enfronta a una petició de dotze anys de presó per haver violat, amb l'agreujant d'abús per superioritat, una noia menor d'edat en el transcurs de les festes de Sant Magí de l'any 2016 a la ciutat de Tarragona. La nena tenia només 13 anys en el moment de l'agressió sexual.

El fiscal demana, a banda dels dotze anys d'empresonament, una ordre d'allunyament que prohibeixi a l'acusat acostar-se a menys d'un quilòmetre de la víctima fins un any després de complir condemna; la prohibició de treballar en cap ofici que li suposi contacte amb menors durant disset anys; una multa de 1.350 euros per un delicte de lesions i fins a 60.000 pels danys morals causats en concepte de responsabilitat civil.

Els fets es van produir la nit de la revetlla de Sant Magí

Tot plegat va passar la nit entre el 18 i el 19 d'agost de 2016, durant la celebració de la revetlla de Sant Magí a la ciutat de Tarragona. Segons el relat dels fets, l'acusat i la seva víctima van quedar pels volts de les deu de la nit amb una amiga d'ella. L'home era conscient de l'edat que tenia la nena que després seria presumptament violada per ell.

Va ser l'home qui va adquirir dues ampolles de vodka, que totes tres persones van consumir al domicili de l'amiga de la víctima, situat a la Part Alta de la ciutat. També van fumar marihuana.

Cap a la una de la matinada, l'acusat i la denunciant van dirigir-se a la Revetlla Remullada, que se celebra a la plaça del Rei. Però aprofitant-se de la intoxicació etílica que patia la noia, l'home va fer que es dirigissin cap als jardins del Camp de Mart. Allà, en un espai on no hi havia ningú, la va violar. La noia va patir, a més, lesions en diverses parts del cos. Tres anys després, el cas és a punt d'arribar a judici.


Comentaris

envia el comentari