Estranyes explosions de matinada al barri de la Mina preocupen als veïns

Els veïns estan preocupats per la creixent inseguretat del barri

GUB
La Guàrdia Urbana va ser qui va actuar diumenge passat durant l'última explosió   | Guàrdia Urbana de Barcelona

Els veïns del Besòs estan preocupats, en menys de dues setmanes s'han escoltat diverses explosions al barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs. Individus desconeguts van detonar el dijous 22 d'agost un petard o un artefacte explosiu al barri de La Mina de Sant Adrià, el mateix va passar diumenge davant l'escola Concepció Arenal on van volar un vidre del segon pis.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a 'Crónica Global' que estan investigant una altra explosió que va tenir lloc la setmana passada a un parc de la zona. Però en general, la informació que aporta la policia és escassa i els veïns es queixen perquè ningú els hi dona respostes. Inclús des de la seu de Barcelona, l'ajuntament també guarda silenci.

Els veïns creuen que alguna cosa no va bé

La Guàrdia Urbana de la ciutat comtal va ser la que va actuar el diumenge, però també diversos camions de Bombers. Algunes fonts veïnals consultades pel mitjà en qüestió asseguren que «alguna cosa no olora bé. El que va explotar ho van deixar a la porta de l'escola Concepció Arenal i va destrossar els vidres del segon pis», el que no saben és si va ser un petard o un artefacte.

Estan preparant una manifestació

La manca d'informació que tenen els veïns del barri per part de fonts oficials no ajuden a calmar els ànims. Els Mossos han assegurat que l'explosió, que els del barri asseguren que es va sentir arreu, va ser «un petard», però no s'ho acaben de creure.

«És la segona explosió que s'escolta en pocs dies. La primera va ser alguna cosa casolana, a un parc infantil de la Mina» asseguren els veïns, qui ja han organitzat diverses marxes per un barri digne i contra la criminalitat, i alguns ja estan preparant una manifestació demanant més seguretat a la zona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari