Cotxe de policia

«Sàdic, psicòpata i molt violent»: a la caça de l'assassí de Tatiana a Astúries

L'assassí de Tatiana Coinac va acabar brutalment amb la seva vida

El violent assassinat de la moldava Tatiana Coinac al barri de Teatinos d'Oviedo ha deixat commocionats els ciutadans de la capital del Principat d'Astúries.

El que se sap fins ara és que Tatiana va ser lligada, escanyada i se li va arrencar la roba abans de rentar-la per part d'un home jove. Un assassí molt violent, amb clars trets de psicòpata i amb més que probables antecedents policials.

Estem parlant d'un assassí especialment sàdic, segons informa La Nueva España sobre les primeres conclusions de l'autòpsia del cos de Tatiana. I especialment després de les primeres investigacions i inspeccions del lloc del crim al carrer Amsterdam, a tocar de l'Hospital Universitari Central d'Astúries.

Tatiana Coinac va ser escanyada al seu pis d'Oviedo

Al seu pis va ser trobada morta aquesta dona de 44 anys diumenge passat dia 12 de març al matí. Aquestes primeres dades que han sortit a la llum sobre el crim apunten que l'assassinat s'hauria produït «entre dijous i divendres passat».

Cadàver
L'home que va matar Tatiana té un perfil de sàdic i amb trets de psicòpata | CatalunyaDiari

En primer lloc, tots dos haurien mantingut una trobada sexual i segons els indicis que apunten les primeres inspeccions, aquesta trobada hauria estat duta a terme sense violència.

Sembla que, en un moment donat, l'assassí de Tatiana Coinac va canviar la seva actitud i hauria lligat Tatiana amb unes brides al llit. Més tard, va nuar un mocador al seu coll (o bé un llençol) i va començar a estrènyer fins que va acabar per escanyar-la.

Posteriorment a aquest acte, la va copejar de forma brutal trencant-li els ossos i després de morta li va introduir algun objecte per l'anus.

Després de dur a terme aquest violent crim, l'assassí de Tatiana li va intentar treure el mocador del coll, però no ho va poder fer.

Tatiana, assassinada a mans d'un home «sàdic i molt violent»

El cas que va haver de tallar-lo i després va despullar el cos de Tatiana, arrencant-li la roba i deixant-la escampada pel pis.

Imatge d'un investigador de l'Eurecat
Les primeres investigacions apunten que el crim va ser brutal | Cedida

Sembla que aquest hauria traslladat el cadàver a la banyera i hauria esborrat totes les empremtes possibles del crim. Això sí, malgrat tot, els investigadors del cas han intentat per tots els mitjans trobar ADN per investigar més si és possible aquest assassinat.

Ara, la Policia ha de revisar les trucades i missatges que va rebre al telèfon mòbil Tatiana Coinac, que comptava amb tres telèfons mòbils. Uns terminals que ja obren en poder de la Policia Nacional.

El primer el feia servir per parlar amb la seva família, el segon per contactar amb els seus clients sobre el seu treball de massatgista. I al seu torn, en tenia un altre per a una línia eròtica de pagament amb què aconseguia ingressos extra.

La mare de Tatiana va donar la veu d'alarma a la policia

Tatiana vivia amb el seu gat persa al seu pis i a la poca gent que trobava el dia a dia els deia que netejava cases i cuidava gent gran en una residència. De vegades, al seu pis d'Oviedo arribava la mare de visita, una dona que tenia la residència habitual a Castelló.

Policia al lloc de l'acident
La policia va entrar finalment a casa de Tatiana veient que era la segona ocasió que no responia | Navarra televisión

El cas és que va ser la seva mare, angoixada per no poder parlar-hi per telèfon, qui va trucar a la Policia Local d'Oviedo per denunciar aquest fet.

Els agents de la Policia van anar a aquest domicili dues vegades. A la primera, no van obtenir resposta a les trucades i no van donar cap part ni van entrar a la casa.

Però a la segona, diumenge passat, sí que van entrar al pis de Tatiana Coinac i van trobar el cadàver de la moldava a la banyera. El cos estava net, ben col·locat, sense aparentar la violència i sadisme amb què es va ensenyar el seu assassí fa tot just uns dies.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!