Agents de policia davant de l'oficina bancària atracada el 28 de desembre

Salven la vida d'un home que es volia llançar des d'un cinquè pis a Barcelona

L'home ha estat reduit gràcies a la ràpida actuació de la sergenta de la Unitat de Seguretat Ciutadana

Els Mossos d'Esquadra han salvat la vida d'un home que es volia llançar des d'un cinquè pis a Barcelona. La ràpida actuació policial de la sergent de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sants-Montjuïc, que s’ha despenjat des del sobreàtic fins a l’àtic, ha permès evitar que l’home es precipités.

L'home es volia llançar d'un cinquè pis

La Policia de la Generalitat  ha evitat aquest matí que un home es llancés des d’una alçada d’un cinquè pis, al districte de Sants-Montjuïc,  a Barcelona. Els mossos han tingut coneixement que hi havia un home pujat sobre la barana d’un cinquè pis amb clares intencions de voler llançar-se al carrer.

Han rebut l'avís vora les 9.00 hores d'aquest matí de divendres i, immediatament, els agents s’han desplaçat al lloc dels fets  per poder reconduir la situació. Paral·lelament, s’han activat els recursos necessaris de Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques per tal de fer front a la situació.

La sergent ha aconseguit reduir l'home

Un cop han arribat al lloc,  una patrulla dels mossos ha intentat accedir al domicili de l’home per tal de poder parlar amb ell i aconseguir que deposés les seves intencions. Mentrestant, i amb l’objectiu de guanyar temps,  la veïna del sobreàtic de la finca ha permès l’entrada de la sergent al seu pis. Després de fer un salt per arribar a la teulada, la mossa s’ha anat despenjant poc a poc i amb molta cura fins arribar a  la terrassa de l’àtic on es trobava la persona. Amb una maniobra de distracció, ha pogut agafar i reduir l’home, que es trobava en un estat molt nerviós i alterat.

Efectius de Bombers i del Sistema d’Emergències Mèdiques també s'han desplaçat fins al lloc dels fets per donar suport als efectius policials que hi estaven treballant. Un cop s’ha restablert la normalitat,  l’home ha rebut les primeres atencions mèdiques i ha estat traslladat a un centre hospitalari.

També et pot interessar...