Macrooperació antidroga Badalona

Saquegen en una nit vint trasters en dos pàrquings a Girona

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona busquen els presumptes autors dels robatoris amb força

El passat matí del dijous els veïns dels carrers Oviedo i carrer Rosselló del barri de Sant Narcís es van trobar que els havien entrat a robar al pàrquing comunitari i els havien saquejat els trasters i garatges durant la nit. Aquests fets van afectar dos aparcaments soterrats comunitaris que comparteixen diversos edificis i, que compten amb moltes places d'aparcaments.

El mercat negre, principal objectiu dels lladres

Els lladres van aconseguir rebentar una vintena de trasters i van robar bicicletes d'alta gamma, a més d'altres aparells que poden ser revenuts en el mercat negre, un dels punts on es col·loquen més aquest tipus de botins, i on la policia sol fer més seguiments quan hi ha aquest tipus de robatori

En el cas de l'edifici del carrer Oviedo es van emportar sobretot bicicletes, algunes d'elles valorades en milers d'euros. No és la primera vegada que els han entrat en aquest edifici. L'altre edifici on els lladres van actuar la mateixa nit té l'accés a l'aparcament situat al carrer Rosselló on van aconseguir també emportar-se bicicletes d'alta gamma, i algun aparell electrònic.

Antecedents de la mateixa classe

La setmana passada també va haver-hi robatoris del mateix tipus en trasters del carrer Ramon Muntaner del mateix barri de la ciutat de Girona. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona encara busquen els presumptes autors dels robatoris. De moment, no hi ha detinguts.

També et pot interessar...