ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Sara, de quatre anys, violada i assassinada per la seva mare i el seu padrastre

Finalment se celebra a Valladolid el judici per la mort violenta de la petita l'agost de 2017

Davinia, mare de la nena de quatre anys violada i assassinada a Valladolid
Davinia, mare de Sara, la nena de quatre anys violada i assassinada a Valladolid | CatalunyaDiari.cat

El 3 d’agost de l’any 2017 a Valladolid va tenir lloc un tràgic i esgarrifós succés. Sara, una nena de quatre anys, va morir després ser colpejada contundentment al cap i va ser violada per la parella de la seva mare amb un intent de penetració vaginal, a més de patir múltiples lesions pel cos, algunes provocades molt abans de la seva mort.

Gairebé dos anys més tard, s’ha dut a terme el judici per aquest crim a Valladolid, on aquest dimarts dos forenses han explicat l’autòpsia que se li va practicar a la menor que va ser maltractada i violada pels acusats: la seva mare Davinia i la parella d’aquesta, Roberto.

Sara va patir lesions greus i un cop fort al cap

Segons han descrit els forenses com a perits davant el jurat popular, Sara va morir per un traumatisme cranioencefàlic tancat a la regió frontal i parietal, provocat per un objecte rom, sense puntes, amb un cop contundent. Possiblement podria ser contra la paret o el terra, segons sosté la Fiscalia, o una superfície plana i llisa.

Manifestació a Valladolid per l'assassinat de Sara, nena de quatre anys violada y assassinada el 2017
Manifestació a Valladolid per l'assassinat de Sara, nena de quatre anys violada y assassinada el 2017 | CatalunyaDiari.cat

A més a més, també han afegit que la petita presentava la «síndrome del nen apallissat» o maltractat que comporta l’omissió de cura i protecció a un menor, juntament amb l’abús sexual. Els forenses han il·lustrat al jurat de l’Audiència de Valladolid les lesions físiques patides per Sara, sobretot cutànies, i com finalment va morir un dia més tard de ser hospitalitzada per la brutal agressió i violació.

La parella de la seva mare va intentar penetrar-la vaginalment

Els dos forenses han relatat també que Sara va patir un intent de penetració vaginal per part de la parella de la seva mare. Segons han detallat, a l’edat de la menor, «anatòmicament» no és possible una penetració total.

A més, han afegit que la petita tenia «ulls d’os rentador», és a dir que presentava hematomes al voltant dels ulls, també va patir lesions al coll, corresponents a una possible subjecció durant el moviment de sacsejada, però sense arribar a obstruir les vies respiratòries, i més hematomes per tot el cos de diferent evolució cronològica, a les engonals, al cul, a les cames i uns més recents a la mà que tenia inflamada.

Els acusats pel crim de Sara, la seva mare Davinia i la parella Roberto, s’enfronten a una sentència de presó permanent revisable per sis delictes de maltractament, un de maltractament habitual, un d’assassinat amb alternativa d’homicidi, a més d’un de violació a una menor i un d’abandonament familiar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari