Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del pilot Sebastian Vettel, de Formula 1.

Roben al pilot Sebastian Vettel per Barcelona i persegueix els lladres amb patinet

El pilot de Formula 1 va baixar del seu Aston Martin i va veure com uns carteristes li prenien la motxilla

Barcelona s'està convertint en una ciutat, com a mínim, controvertida. La plana de successos de la ciutat comtal s'omple dia rere dia amb furts, robatoris i operatius policials d'allò més curiosos. I l'últim, com no podia ser d'altra manera, no n'és una excepció. 

Uns lladres han robat aquest dilluns al matí una motxilla al pilot de F1 Sebastian Vettel a Barcelona. Tal com ha avançat El Periódico i han confirmat fonts policials a Catalan News, el conductor es trobava a la ciutat, coincidint amb la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 aquest darrer cap de setmana a Montmeló. 

Els fets han passat al Passeig de Gràcia, a l’alçada del Palau Robert. El pilot estava al cotxe amb la seva família, un Aston Martin, i, al baixar un moment del vehicle, els lladres han aprofitat per agafar la motxilla que tenia a dins i fugir.

El GPS dels auriculars, clau

Els Mossos d’Esquadra han suggerit a Vettel que presentés una denúncia a comissaria, però ha rebutjat la proposta i ha optat per rastrejar ell mateix la ubicació GPS dels auriculars inalàmbrics que tenia a dins de la bossa, desplaçant-se en patinet elèctric mentre perseguia la senyal.

La documentació encara no s'ha pogut trobar

Finalment els ha trobat dins d’un gerro en una botiga del districte de Ciutat Vella. D’altra banda, no ha pogut recuperar encara la documentació personal, que també estava a la motxilla robada.

Els Mossos d'Esquadra, tot i això, continuen buscant la documentació furtada per Barcelona

En aquesta línia, la periodista Nira Juanco, de Mediapro, ha explicat que va tenir una vivència similar a la ciutat de Barcelona, ja que li van robar un ordinador, la cartera, les claus de casa i els airpods. «Espero que ho gaudeixin», ha explicat a Twitter.