Segresten una àvia, li roben diners i l'abandonen als afores de Badalona

La senyora va poder arribar fins a casa seva caminant i alertar els seus familiars del que havia succeït

Una senyora d'avançada edat va patir un segrest i posterior robatori la setmana passada a Badalona. Segons avança 'Metrópoli', els fets van tenir lloc a plena llum del dia quan dues persones van segrestar a la senyora i la van introduir a l'interior d'un turisme.

Seguidament, van desplaçar-se amb ella fins a un caixer automàtic on van obligar-la a treure uns diners que, després, van robar-li. Per últim, van abandonar a l'àvia als afores de la localitat barcelonina i van desaparèixer del lloc. Una vegada alliberada dels segrestadors, la senyora va poder arribar fins a casa seva caminant i alertar els seus familiars del que havia succeït.

La policia catalana ha iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets

En assabentar-se dels terribles fets, van acompanyar la víctima fins a una comissaria dels Mossos d'Esquadra des d'on van formalitzar la denúncia. Abans, però, van demanar-li un extracte bancari on es demostrés que havia tret aquells diners que, més tard, van robar-li els lladres. Davant aquest fet, la policia catalana ha iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets i conèixer qui es troba darrere d'ells. 

Roben 600 euros a una àvia de 92 anys al Garraf

Aquesta no és la primera vegada que uns lladres s'aprofiten de la vulnerabilitat de les persones de la tercera edat per a cometre robatoris. De fet, l'any passat una dona de 92 anys va ser víctima d'un robatori quan sortia de treure diners d'una entitat bancària a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Concretament, els individus que la van assaltar es van endur un total de 600 euros en metàl·lic que l'àvia havia retirat del banc divendres passat, però la Policia Local encara no els ha trobat.

Segons va indicar en el seu moment el diari digital del Penedès 'Eix Diari', la dona havia anat a l'entitat bancària situada a la rambla Principal de la ciutat per retirar una gran quantitat de diners que va guardar en una butxaca del carro de la compra que duia. Un cop va sortir al carrer, però, dos individus la van distreure per endur-se els diners. Quan la dona va adonar-se'n, al voltant de les dues del migdia del passat divendres 26 d'abril, va anar a la comissaria de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú per interposar una denúncia per robatori.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari