Condemnat a set mesos de presó per escopir i insultar la seva metgessa a Manresa

L'home es va enfadar quan la doctora no li va donar un document de confirmació de baixa laboral

Set mesos de presó per escopir i amenaçar una doctora a Manresa
Set mesos de presó per escopir i amenaçar una doctora a Manresa | Cedida

Acusat d'escopir i insultar a un funcionari públic. El jutjat número 3 de Manresa ha condemnat a set mesos de presó un veí de la localitat per un delicte d'atemptat contra un funcionari públic sanitari. Segons la sentència, el condemnat va insultar la metgessa i li va escopir a la cara, després que li digués que no podia fer un document de confirmació de baixa laboral.

«Com no em serveixi de res, la liaré»

Els fets es remunten al passat 20 de febrer de 2018, quan l'home va dirigir-se a l'ambulatori del Barri Antic de Manresa per tal que la metgessa li fes un document de baixa laboral, segons informa 'Regió 7'. Quan aquesta li va dir que no podia fer-li fins al 27 de febrer, i que només podia proporcionar-li un document escrit, aquest es va exaltar, i segons la sentència, «li va dir 'filla de puta, gilipolles, això no em servirà, com no em serveixi de res, la liaré», «mogut per un ànim de menystenir el principi d'autoritat encarnat en aquest centre mèdic per l'esmentada metgessa».

Va ser llavors quan la doctora se'l va intentar treure de sobre, i en fer-li «una petita empenta», va patir lesions al dit d'una mà. La sentència va ser acceptada per les dues parts i la magistrada ha suspès l'ingrés a presó amb la condició que aquest no delinqueixi en un termini de dos anys. No obstant això, sí que haurà de complir amb set mesos d'inhabilitació per a l'exercici del dret de sufragi passiu i afrontar el pagament de les costes processals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari