Imatge d'una sèrie de vehicles marxant sense pagar d'un restaurant de l'Ametlla del Vallès

Fan un 'simpa' en un restaurant català i s'escapen amb cotxe: El compte era de 1.000€

Una trentena de joves van fugir amb els seus cotxes d'un restaurant del Vallès Oriental: No van pagar el compte i era d'uns 1.000€

Arriba el cap de setmana i Catalunya es converteix en una espècie de viver d'històries d'allò més curioses. L'última, n'és un clar exemple. Un grup d'unes trenta persones ha fet un 'simpa' en un restaurant de l'Ametlla del Vallès i, acte seguit, han fugit a correcuita amb els seus cotxes. 

'Simpa' és una manera col·loquial de catalogar l'acció de marxar sense pagar d'algun lloc. En aquest cas, unes 30 persones ho haurien fet en un restaurant del Vallès Oriental. Els fets van passar al restaurant Can Sous i s'haurien lliurat d'un rebut d'uns 1.000 euros. El menú per cap era d'uns 35€. 

Cándido, el responsable del restaurant, assegura a 'Nius' que els comensals van «fugir corrents» a l'hora de pagar. 

En un vídeo, gravat pels testimonis de la dantesca escena, es pot veure com una desena de cotxes fugen d'un pàrquing situat al costat del restaurant. 

Imatge dels cotxes marxant del restaurant de l'Ametlla del Vallès després de no pagar al restaurant Can Sous
Imatge dels cotxes marxant del restaurant de l'Ametlla del Vallès després de no pagar a Can Sous. | Twitter

Un rebut de 1.000 euros 

Quasi res. Els infractors, la majoria joves segons explica el responsable de Can Sous, van fugir ràpidament després de l'àpat. Van sortir del restaurant tots junts i, acte seguit, se'n van anar cap als seus vehicles. Aquests estaven aparcats en un descampat molt proper al restaurant esmentat. 

Tot i això, cal destacar que no tots van marxar, ja que tres dels joves s'haurien quedat al restaurant. «Van donar la cara», destaca el responsable. 


«Es van quedar tres joves i van acabar pagant»

La història, però, té un final 'feliç'. I és que van acabar pagant. «Vaig trucar els Mossos d'Esquadra i els ho vaig explicar tot. Les persones que es van quedar aquí van poder reunir els diners del rebut i van acabar pagant», destaca en Cándido a 'Nius'. 

Finalment, el restaurant destaca que no denunciarà els joves, ja que ja s'ha abonat l'import necessari. «No val la pena», diu.  Els joves serien «uns coneguts de la zona» i, segons el mateix Cándido, «estan fitxats» perquè no és la primera vegada que fan quelcom així.