detingut

Sis anys de presó per violar i deixar embarassada a una jove amb síndrome de Down

L'home era treballador del centre on estava ingressada la noia

Condemnat a sis anys de presó un home per violar i deixar embarassada a una dona amb síndrome de Down. L'home era un treballador de la residència d'Aspasim de Vallvidrera, a Barcelona, lloc on van passar els fets que es remunten al desembre de 2011.

L'acusat era treballador del centre i segons ha confessat una nit va aprofitar que era l'únic cuidador d'aquell torn per abusar sexualment de la víctima, una jove que té una discapacitat del 85%,  a la qual va deixar embarassada. Tres mesos després, una cuidadora va veure que  la dona tenia pèrdues de sang  i la van traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebron, on va patir un avortament espontani quan es trobava en el primer trimestre de l'embaràs.

L'home va ser detingut a Itàlia

L'home va ser detingut el setembre de 2017 a Itàlia i va ser traslladat a Espanya un mes després, on ha estat en presó preventiva fins aquesta setmana. El judici d'aquest cas estava previst per dimecres, la Fiscalia demanava nou anys de presó per abusos, però finalment, segons 'Rac 1',  l'acusació i la defensa han arribat a un acord de sis anys de presó i una indemnització a la víctima de 8.000 euros a canvi que l'acusat confesses els fets.

També et pot interessar...