SEM

Sis membres d'una família ferits en un xoc a l'AP-7: el cotxe ha fet voltes de campana

Al cotxe accidentat hi havia dos adults i quatre menors d'edat

Gran ensurt a les carreteres catalanes. Els sis membres d'una família, dos adults i quatre menors d'edat, van patir aquest dilluns a la nit un greu accident en xocar contra uns senglars. Els fets van tenir lloc a l'AP-7, a la Selva, i el vehicle accidentat va fer voltes de campana. Tot i l'ensurt, afortunadament, cap membre està ferit de gravetat. 

Els sis membres d'una família han resultat ferits menys greus després d'envestir amb el seu vehicle uns senglars a l'AP-7 a Sils, segons han informat els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els fets van tenir lloc cap a les 23:48 hores d'aquest dilluns. El vehicle va fer voltes de campana després del xoc.

El cotxe va fer voltes de campana

Els Bombers de la Generalitat van ajudar els ocupants, dos adults i quatre menors, a sortir del vehicle accidentat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els va traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. El SEM va activar cinc dotacions. En l'accident va morir almenys un animal. Així ho ha informat el mateix cos de Bombers

«A Sils, 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat atenem una família que per l'AP-7 i ha envestit uns senglars. Els ajudem a sortir del vehicle, que havia fet voltes de campana; netegem l'oli de la via amb sepiolita i retirem almenys un animal mort».

Per la seva banda, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha informat del succés a través de les seves xarxes socials.

«Per aquest accident d’un turisme a l’ AP7, a Sils, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès i traslladat un grup familiar de 6 afectats ( 2 adults i 4 menors ). Tots derivats menys greus a L'Hospital Trueta de Girona. 5 unitats terrestres SEM activades».

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer els recursos existents.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp