Imatge de l'interior del centre comercial Maremàgnum

Sis menors violen una nena d'11 anys en un centre comercial a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra no poden donar més detalls sobre la investigació, ja que els implicats són menors d'edat

Els Mossos d'Esquadra investiguen a sis menors per una presumpta violació en grup a una nena d'onze anys. Els fets van succeir als lavabos del Centre Comercial Màgic de Badalona, a la comarca del Barcelonès, a mitjan mes de novembre del 2022. La policia catalana no ha donat més detalls del cas, que ha avançat aquest dimarts, set de març, TV3 i ha confirmat el cos policial a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), ja que tots els implicats són menors d'edat.

Segons ha informat la televisió pública catalana, cinc dels menors han estat identificats per la víctima i tres d'ells són inimputables, pel fet que són menors de catorze anys. Pel que fa als altres dos, un està ingressat en un centre de règim tancat i l'altre està en llibertat vigilada. Els presumptes agressors van amenaçar la nena amb un ganivet per violar-la, tal com ha detallat una germana de la víctima.

Tots els presumptes agressors són menors d'edat

La menor no recorda amb exactitud el dia dels fets, però la família creu que va ser el dinou de novembre, quan la nena va anar al centre comercial a mirar roba. Un dels agressors l'hauria obligat a anar al lavabo mentre l'amenaçava amb un ganivet i, allà, la van violar. Quan van acabar, van marxar i la van deixar allà.

La germana gran de la menor d'onze anys ha parlat al programa 'Planta Baixa' de TV3 i afirma que: «En un primer moment, ella no és conscient de la gravetat del que li han fet. Li hem intentat explicar el que ha passat i estem emfatitzant sobretot que ella no és culpable de res. Es tracta d'un delicte que tindrà conseqüències».

Per una altra banda, la germana ha explicat que la nena d'onze anys no podia escapar. «No podia escapar perquè tenia el ganivet al coll i mentre feien el que volien, l'amenaçaven que si cridava la matarien».

El guàrdia de seguretat no li va fer cas

En sortir, la nena va demanar ajuda a un agent de seguretat, que segons ha explicat la família, no li va fer cas. Tal com ha afirmat TV3, el centre comercial no ha pogut identificar aquest treballador. La nena va arribar a casa i no va dir res del que havia passat, i no ho va fer fins que a mitjan desembre un seu germà va explicar que a l'institut li havien dit que circulava un vídeo del fet. Aleshores sí que va dir tot el que havia passat i la família va anar immediatament a denunciar-ho.

La germana també ha declarat a TV3: «Ella ara mateix té una psicòloga i una pediatra amb les quals parla. Ara mateix està intentant oblidar del que li ha passat». La família demana justícia per aquest terrible succés que la policia catalana està investigant. La primera notícia que el centre comercial Màgic de Badalona va tenir d'aquests fets va ser a partir dels Mossos d'Esquadra.

Quan van començar a investigar la violació, el passat quinze de desembre. Els responsables del centre no poden concretar si es tracta d'un agent de seguretat seu o d'alguna botiga i neguen que el personal tingués constància del cas. Han assegurat que estan col·laborant amb la investigació policial i ho continuaran fent.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!