Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'un camió en un túnel

Sis morts després d'estavellar-se un camió contra una barbacoa de veïns

El conductor, un camioner espanyol de 46 anys, ha estat detingut

Tràgic succés el que s'ha produït a la població holandesa de Nieuw-Beijerland. S'ha confirmat que un total de, com a mínim, sis persones han mort en accidentar-se un camió contra una barbacoa veïnal. De moment no se sap si hi podria haver més morts. S'han confirmat també diversos ferits a l'incident, però no s'ha esmentat res sobre el seu estat o possible gravetat.

Els fets han passat aquest cap de setmana. El que se sap fins ara és que un camió de transports va sortir de la calçada aquest dissabte, 27 d'agost, i es va estavellar contra una zona veïnal.

La mala sort va fer que justament en aquesta zona diversos veïns estiguessin fent una barbacoa conjunta. Hi havia diverses persones al lloc, i algunes van ser atropellades pel camió, o ferides a conseqüència de les destrosses produïdes.

La policia de la localitat ha confirmat que de moment les causes de l'accident es desconeixen. S'estarien investigant els fets per poder saber què li va passar al camió. «La investigació forense està en marxa. Primer, els investigadors inspeccionaran el lloc i, després, el camió serà aixecat i confiscat per a la seva investigació», ha confirmat la policia a través de les xarxes socials.

El conductor, un espanyol de 46 anys, detingut

El que sí que s'ha pogut confirmar és que el conductor del vehicle accidentat és un home espanyol de 46 anys. De fet, el camió, segons les fonts policials, pertany a l'empresa murciana El Mosca.

L'home va resultar il·lès en el sinistre i va ser traslladat immediatament fins a la comissaria més propera, detingut. Se li agafarà declaració per poder tenir més informació sobre el que ha passat. A més a més, el vehicle serà inspeccionat tècnicament per poder tenir més detalls sobre l'accident.

La policia ha confirmat que el conductor està sent investigat i que, de moment, «totes les possibilitats estan obertes» respecte al succés. Caldrà esperar i veure com progressa la investigació policial perquè es puguin aclarir dades sobre l'accident que ha deixat diverses persones ferides i sis morts.