Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la Sofía, desapareguda al Vallès Oriental.

Alerta a Catalunya per la desaparició de la Sofia, de 15 anys: nou dies sense rastre

La noia, de 15 anys, va desaparèixer a Lliçà d’Amunt

Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per trobar una noia desapareguda des de fa nou dies a Lliçà d’Amunt, a la comarca del Vallès Oriental. Segons els Mossos, la pista de la jove es va perdre el passat 20 de febrer i des d'aleshores la família no n'ha sabut res més. 

La Sofía té 15 anys i quan va desaparèixer duia un xandall de color blanc. De moment, però, la seva desaparició és tot un misteri, ja que els Mossos d'Esquadra no en donen més informació. 

Els Mossos demanen que qualsevol persona amb informació rellevant sobre el cas truqui al 112.

Desaparició llampec d'una noia de 17 anys 

La setmana passada una altra noia de 17 anys va desaparèixer a Barcelona. En aquest cas, va ser al barri de Sarrià. Es deia Jèssica i feia dies que no se'n sabia res. 

La jove de 17 anys va desaparèixer al districte de Sarrià-Sant Gervasi i els Mossos van fer una crida a les xarxes a la col·laboració ciutadana per trobar-la. La noia, d’1,69 metres d’alçada, té el cabell curt i diversos pírcings. En el moment de la desaparició vestia un texà blau clar i un jersei de llana color grana.

I gràcies a la col·laboració ciutadana, la jove va ser trobada poques hores després en bon estat de salut. Els Mossos d'Esquadra recorden que les primeres hores d'una desaparició són absolutament claus per a la recerca de pistes i posterior troballa de l'individu que ha desaparegut. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Les estadístiques indiquen també que pràcticament la totalitat de desaparicions a Catalunya s'acaben resolent amb èxit. Segons dades de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes, el 99% de les desaparicions denunciades a casa nostra s'acaben resolent. 

La policia, així mateix, insisteix en les hores clau i demana denunciar les desaparicions durant les primeres hores i no esperar més enllà de les primeres 24 hores. 
 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!