Militar tailandès assassí de 20 persones en un centre comercial el 8 de febrer de 2020

Un militar mata almenys 20 persones en un centre comercial a Tailàndia i ho retransmet

El soldat ha fugit després de disparar contra un superior

Commoció a Tailàndia. Un sergent de l'Exèrcit tailandès ha matat almenys 20 persones i n'ha deixat mínim 21 de ferides  en obrir foc indiscriminadament en un centre comercial  de la ciutat de Nakhon Rachtasima (també coneguda com Korat), al nord-est del país, segons han informat fonts policials al diari 'Khao Sod'.

L'individu ha estat identificat com el sergent Jakkrapanth Thomma,   qui, segons les primeres recerques, va robar un tot terreny cuirassat model Humvee de la base on estava desplegat, amb el qual ha fet acte de presència al centre comercial Terminal 21, on ha començat a obrir foc contra els visitants.

Ho ha publicat a la xarxa: «Ara estic cansat»

Militar tailandès assassí de 20 persones en un centre comercial el 8 de febrer de 2020
Facebook ha eliminat el seu perfil dues hores després dels fets   | Twitter

Jakkrapanth hauria publicat diverses fotos i vídeos del seu atac en el seu compte de xarxes socials, que es tractaria d'una «venjança». «Ara estic cansat», diu Jakkakrapanth a la cambra, amb casc i uniforme militar: «Ja no puc moure el meu dit».

En les publicacions, hauria inclòs fins i tot emoticones de rialles. Dues hores després dels fets, Facebook eliminava el seu perfil. Molts usuaris, però havien pogut llegir un missatge de l'individu, possiblement anunciant el que es disposava a fer: «La mort és inevitable per a tothom», escrivia, junt amb una foto agafant una pistola.

La portaveu de la policia, Krissana Pattanacharoen, ha demanat al públic que s'allunyés de les àrees de concentració, romangués a l'interior i obeís les instruccions dels oficials de seguretat. L'individu ha fugit  del lloc després de disparar contra un superior i es troba situació de crida i cerca per Policia i Exèrcit. 

També et pot interessar...