Una cinta policial dels Mossos d'Esquadra prohibint el pas

Sorpresa majúscula per als Mossos després de trobar unes bosses sospitoses en un bosc

La policia catalana ha obert una investigació per determinar el seu origen, i identificar el seu propietari

Sorpresa de proporcions per als Mossos d'Esquadra al Maresme. La policia catalana ha obert una investigació per determinar l'origen d'unes bosses amb armes i munició que han aparegut enmig d'una zona boscosa. 

Troben bosses amb armes i munició al Maresme

Segons ha detallat el cos de policia, la troballa s'ha produït en una zona forestal situada entre els municipis de Cabrils i Cabrera de Mar. Un home que passejava per un camí de la zona va alertar els serveis d'emergències de la presència de les mencionades bosses al voltant de les 20.30 hores de diumenge. 

Segons ha pogut saber TV3, en el seu interior hi havia fins a tres granades, a més de quatre armes de foc i munició. La divisió d'Informació dels Mossos d'Esquadra ha assumit la investigació. Un detall que aporta més informació del seu sembla. 

El fet que sigui aquesta divisió qui investigui la troballa fa pensar que es tractaria més aviat de material d'un grup criminal. Perdria força, d'aquesta manera, la possibilitat que pugui pertànyer a cap organització terrorista.

Segons SER Catalunya, se sospita que les bosses feia temps que estaven enterrades, però que les pluges dels últims dies les han fet aflorar. Amb tot, no es descarta cap hipòtesi ara per ara, i la policia segueix investigant per identificar els propietaris de les bosses. 

Un vigilant sorprèn uns traficants de droga a l'Empordà

També cal dir que, la passada matinada, un vigilant municipal de Peralada, a la comarca de l'Alt Empordà, va viure moments de veritable tensió. L'home va sorprendre uns traficants de marihuana mentre carregaven en dues furgonetes, i va acabar perseguint-los.

El vigilant feia ronda pel poble, i es va acostar a la mencionada zona després de rebre un avís. Aparentment, s'hi estava produint un intercanvi de droga. En arribar al lloc va sentir una detonació, l'origen de la qual està pendent de determinar. 

Immediatament, va avisar als Mossos d'Esquadra, després de veure dues furgonetes fugint a gran velocitat. En aquella zona, la policia va localitzar un cultiu amb més de 1.000 plantes de marihuana. També hi havia una tenda de campanya i una arma de foc simulada. 

Posteriorment, una de les furgonetes es va saltar un control policial a Castelló d'Empúries, i poc després va ser enxampada en un carrer de Roses. Al seu interior encara hi havia restes de droga, així com la característica olor. 

Ara per ara, els Mossos d'Esquadra examinen el vehicle per intentar localitzar les empremtes dels sospitosos. Pel que fa a la segona furgoneta, sembla que ha aconseguit escapar.