Carles Porta de TV3

Sorpresa majúscula per la nova temporada de 'Crims' de TV3: no s'havia fet mai

El dilluns 20 de març comença una nova temporada de 'Crims' de la mà de Carles Porta

Que el dilluns vinent arriba una nova temporada de 'Crims' a TV3, és un secret a veus. El que encara no sabíem és que aquesta nova temporada del programa de true crime més vist de Catalunya estarà plena de novetats. I és que fins ara, el format era exactament el mateix temporada rere temporada. Ja ho diuen, reinventar-se o morir. 

Tot i això, a 'Crims' encara li queden molts anys per posar llum a la foscor. «'Crims' sembla que tingui una vareta màgica que fa que funcioni en tots els seus àmbits», diuen els seus creadors. I raó no els en sobra, ja que tant a la televisió, com a la ràdio com en format llibre, el programa no para de triomfar. 

Doncs sí, ja és oficial. El dilluns, 20 de març, el programa de Carles Porta torna a la petita pantalla amb nous episodis i ho farà d'una manera molt diferent. Així ho ha afirmat tot l'equip en una roda de premsa. A més han avançat que l'any vinent arribaran 10 episodis més. Tot un luxe pels qui en som fanàtics fins a la medul·la. 

«S'ha acabat l'espera: torna 'Crims'. Dilluns 20 de març arriba la quarta temporada d'un dels programes de més èxit de TV3. Carles Porta torna amb històries noves per descobrir-nos la cara més fosca de la condició humana», van anunciar a través del seu compte oficial de Twitter. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

No s'havia fet abans

Com hem comentat anteriorment, l'equip de 'Crims' ha anunciat diverses novetats. Per primera vegada a la història del programa, Carles Porta sortirà del seu escenari habitual. Ja no el veurem al mític estudi de Catalunya Ràdio. Aquest primer episodi tractarà sobre l'assassinat de Jordi Comas el 18 de novembre de l'any 2012.

Així, Carles Porta canviarà d'espai per entrevistar la dona de Comas, Carme Hospital, la qual va sobreviure la nit que van assassinar el seu marit. Una conversa que qualifiquen d'«al·lucinant» i que, per tant, no deixarà indiferent a ningú.

Carme Hospital, dona de Jordi Comas
Carme Hospital, dona de Jordi Comas. | Twitter

En un altre cas d'aquesta nova temporada, l'equip va trobar una persona que era importantíssima pel cas, però no se li podia veure la cara. Així, per primera vegada també, han comptat amb l'ajuda d'un il·lustrador que ha realitzat un dibuix animat a partir de la seva imatge. 

Sis capítols

En aquesta nova temporada podrem gaudir de sis capítols. Tres d'ells tractaran sobre l'assassinat de l'empresari Jordi Comas. També hi haurà el cas Cervilla i l'últim serà del 1985, el més impactant de tots. Ara només ens queda esperar que arribi dilluns vinent i gaudir de tot el que ens tenen preparat.