Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'una platja de Girona

Sorpresa per la troballa d'uns banyistes en una platja de Catalunya: demanen precaució

L'Ajuntament demana precaució als banyistes

Pànic aquest dijous a Girona. Per a sorpresa dels banyistes, un gran banc de meduses ha aparegut a la platja de Lloret de Mar, a La Selva.

Segons ha informat el Diari de Girona, els nadadors del club esportiu Lloret Aigües Obertes s'estaven banyant aquest dijous a primera hora, cap a les set del matí, i van trobar-se amb un banc de meduses. Concretament, el banc es trobava als trams costaners que van des de la Dona Marinera fins a sota del Castell, i també a Cala Banys.

L'Ajuntament alerta

Davant la presència de les meduses, l'Ajuntament demana molta precaució la platja. De fet, en una publicació a les xarxes socials han alertat a la població. 

«Precaució amb les meduses que hi ha a la costa de Lloret de Mar. En concret, als trams que van des de la Dona Marinera fins a sota del Castell, i també a Cala Banys. Els valents nedadors del club esportiu, Lloret Aigües Obertes s'han banyat avui a primera hora i han trobat aquest impressionant banc de meduses». 

«Recordeu prendre les precaucions necessàries si teniu previst anar a la platja avui», han indicat. 

Tintoreres a l'Alt Empordà

Aquesta no ha estat l'única troballa que ha sorprès als banyistes en aquesta temporada estival. Dues tintoreres van aparèixer a la platja de Begur, al Baix Empordà

Les tintoreres es van trobar a la platja el passat 26 de juliol, i arran de la seva presència es va haver de col·locar la bandera vermella a la platja. Els banyistes de la platja de sa Riera es van trobar amb dues tintoreres d'uns dos metres de longitud nedant en les aigües de la costa. 

La platja va romandre tancada fins que els socorristes van verificar que les tintoreres van abandonar les aigües i, per tant, tot va quedar en un ensurt.