Bombers de la Generalitat

Surrealista: Roba un uniforme i un vehicle dels Bombers i circula begut i sense carnet

Posteriorment, va tenir un accident i va decidir sortir de festa

Surrealista succés el d'aquest cap de setmana a Puigcerdà, la Cerdanya, quan un jove de 18 anys begut, va robar un uniforme i un cotxe dels Bombers de la Generalitat i es va posar a circular amb ell. A més, el delinqüent, no tenia permís de conduir.

Un veí de 18 anys i resident a l'àrea metropolitana de Barcelona ha estat detingut durant la matinada de dissabte a diumenge per, presumptament, haver robat un vehicle dels Bombers de la Generalitat i conduir-lo sense carnet i sota els efectes de l'alcohol.

Va rebentar una finestra amb una pedra

Segons han indicat des dels Mossos d'Esquadra, el jove va entrar per la força al parc de Bombers de Puigcerdà, trencant una finestra amb una pedra, va sostreure un cotxe i diverses peces de roba d'un uniforme d'aquest cos d'emergències.

Segons informa El Caso, el vehicle robat era un totterreny del cos de Bombers. Tot seguit, es va vestir com un professional de l'àmbit amb l'uniforme també robat, va sortir del parc i va conduir per la zona sota els efectes de l'alcohol i sense carnet.

Posteriorment, segons assenyalen les mateixes fonts, va conduir el cotxe per l'entorn i, en el moment de localitzar-lo, es va constatar que havia patit un accident de trànsit, encara que tot sembla indicar que el sinistre, va ser de caràcter lleu i, afortunadament, no va afectar terceres persones.

▶️ El vídeo de la setmana

Se'n va anar de festa amb l'uniforme posat

Després de l'accident, el jove va decidir dirigir-se a una discoteca de la localitat i sortir de festa. Així, segons El Caso, es va presentar al pub Badiu, però en arribar els porters de la discoteca, en veure que duia posat l'uniforme de Bomber, van decidir retenir-lo i posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Finalment, els agents de la policia catalana es van dirigir cap a l'indret i l'home va ser trobat pels voltants de la sala Badiu de Cerdanya.

Els Mossos l'acusen dels delictes de robatori amb força, danys i conduir sota els efectes de l'alcohol i sense haver obtingut mai el carnet.

D'aquesta manera, l'arrestat, ha de passar a disposició judicial aquest dilluns als jutjats de Puigcerdà.