Tres agents dels Mossos d'Esquadra al voltant d'un cotxe policial, amb altres dotacions al fons

Surten de la mateixa discoteca a Catalunya i l'acaba apunyalant: un terrible motiu

La noia va patir un tall a la cama de dotze centímetres

Cap de setmana tràgic. Una noia ha estat apunyalada la matinada de diumenge a la sortida d'un local de festa, situat en el centre històric de Lloret de Mar, la Selva.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 49 anys per agredir amb una navalla una jove de 20 a la sortida d'una discoteca de Lloret de Mar.

Segons ha avançat el 'Diari de Girona' i ha confirmat l'ACN, l'arrestat ha atacat la víctima a un quart de set del matí quan ella s'ha negat a anar-se'n amb ell, ja fora del local, situat al carrer Hospital Vell. 

La jove va patir un tall a la cama

Davant la negativa de la dona, l'agressor ha tret una navalla i l'ha ferit en una cama, provocant-li un tall d'uns dotze centímetres. 

Quan l'home ha intentat escapar del lloc dels fets, un grup de persones que han vist l'agressió han retingut el sospitós que ha quedat detingut pels Mossos i en les pròximes hores passarà a disposició judicial, per respondre per un delicte de lesions.

La noia ha estat atesa pels serveis d'emergència i traslladada a l'hospital de Blanes on l'han curat de les ferides provocades per l'agressor.

Un noi va agredir dues noies amb una navalla

Els Mossos d'Esquadra van detenir al mes de febrer un jove de 20 anys per robar els mòbils a dues noies i agredir-les amb una navalla. 

Els fets van passar la matinada de l'11 de febrer al carrer Pi Maragall de Lleida, quan el detingut es va acostar a dues amigues que caminaven pel carrer i va començar a parlar-hi de forma inadequada, quan de cop i volta va intentar prendre'ls el mòbil.

Les joves es van resistir fins que l'assaltant les va agredir amb una navalla. Tot seguit, va robar els seus telèfons i va fugir corrent. 

Les noies van ser ateses pels serveis sanitaris, en principi per ferides lleus.

La policia va localitzar el suposat agressor al cap d'uns dies a la plaça Hort de Santa Teresa i va ser detingut. 

Té antecedents per robatoris violents i ha passat aquest dijous a disposició judicial.