Foto de l'incendi a l'AP-7.

Tallada ara mateix l’AP-7 per l’incendi d’un camió

L'incendi s'ha declarat a quarts de dues de la tarda

Ensurt a l'AP-7. L'incendi d'un camió carregat amb mercaderies perilloses ha obligat a tallar l'autopista aquesta tarda en els dos sentits de la marxa.

En concret, el vehicle, que transportava 20 tones de resina, ha cremat totalment a l'altura de Vilobí d'Onyar, a la comarca de la Selva.

Crema un camió en mig de l'AP-7

Un camió que transportava mercaderies perilloses ha cremat aquesta tarda a l'AP-7. El vehicle s'ha incendiat a l'altura de Vilobí d'Onyar, a la Selva

Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a quarts de dues de la tarda. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat deu dotacions, dues d'elles aèries, a més del camió de risc químic del parc de Maçanet de la Selva, per tractar d'extingir les flames.

El vehicle transportava 20 tones de resina, que es tracta d'un material inflamable i perillós. A conseqüència, Protecció Civil ha activat l'alerta TRANSCAT.

El camió incendiat, a més, ha provocat un foc al marge de l'autopista que els Bombers ja han donat per extingit, pocs minuts després de les 3 de la tarda.

«El foc de vegetació als marges de l'autopista ja està apagat. Hem activat també 2 helicòpters bombarders per treballar en els focus secundaris de l'incendi enmig de la zona de vegetació. Un ja s'ha retirat. Hi mantenim dispositiu activat de 9 dotacions terrestres», han comunicat via Twitter.

Cues quilomètriques

El succés no ha provocat ferits, però ha obligat a tallar l'autopista en els dos sentits de la marxa i a fer desviaments a la sortida 9 a Maçanet de la Selva, cap a la C-35 i l'A-2, en sentit nord.

L'incendi, que ha coincidit amb l'operació sortida pel pont de la segona Pasqua a Barcelona, ha provocat grans retencions a l'AP-7 de fins a 4 quilòmetres.

El Servei Català de Trànsit ha informat, a més, que les tasques per restablir la circulació en aquest punt de l'autopista «requeriran força temps».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!