Pla general d'un camp de fútbol i una pilota

Mor un jove futbolista amb 15 anys per una baralla durant un partit

El món del futbol torna a vestir-se de dol

Un cop més, el món del futbol plora una pèrdua. En aquest cas, la d'un jove de només 15 anys, que ha perdut la vida a causa d'una baralla horripilant durant un partit de juvenils.

Pel que sembla, els múltiples cops que va rebre el futbolista el van deixar inconscient i, malgrat els intents dels metges de reanimar-lo, finalment van confirmar el pitjor. Una mort cerebral havia posat fi a la seva vida.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge 28 de maig a Frankfurt, un municipi d'Alemanya, durant una trobada de la categoria juvenil, tal com han confirmat les autoritats del país.

Cossos de futbolistes joves durant un partit
Mor un jove futbolista de només 15 anys | Getty Images

 

Commoció al món del futbol

El jove de tan sols 15 anys hauria estat copejat al coll i al cap durant la baralla. El partit enfrontava un club francès i un club alemany en un torneig internacional anomenat 'Germany Cup'.

La baralla va provocar que el futbolista quedés inconscient. Quan les autoritats sanitàries es van presentar al lloc dels fets el més aviat que van poder, van intentar reanimar-lo i no van poder. A l'hospital, van confirmar que patia una mort cerebral.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«Estem profundament commocionats pel que ha passat. És increïblement trist. Estem devastats. La violència als camps de futbol ha d'acabar», va assegurar l'organització del torneig.

Així mateix, han deixat un enllaç obert perquè tots aquells que tinguin imatges o vídeos del succés les puguin enviar, per contribuir a la investigació de la policia germànica. El club al qual es va enfrontar el jove, el FC Metz, va negar que aquells jugadors que van provocar ferides al rival ho fessin intencionadament. Des de Catalunyadiari, volem traslladar les nostres condolences a la família, amics i éssers estimats del jove futbolista. Que descansi en pau.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!