Imatge d'una botiga de vestits de núvia.

Desenes de bodes a Catalunya, en l'aire: una botiga de vestits tanca sense avisar

L’establiment va abaixar la persiana a principis d’abril deixant a l’estocada desenes d’afectats que havien fet una paga i senyal

Els Mossos d’Esquadra investiguen el propietari d’una botiga de vestits de casament de Vilanova i la Geltrú que ha tancat amb diversos encàrrecs pendents d’entrega. L’establiment, José Coco, va abaixar la persiana a principis d’abril deixant a l’estocada desenes d’afectats que havien fet una paga i senyal. Entre els damnificats hi ha tant nuvis com núvies que celebren el casament les properes setmanes.

Segons Canal Blau, també hi ha clientes que s’havien casat i havien deixat el vestit a la botiga per a una desfilada de moda, i ara no poden recuperar-lo. Fonts policials apunten a l’ACN que hi ha dues denúncies presentades i que el propietari del negoci ha estat localitzat i citat a declarar. Se l’investiga per estafa i apropiació indeguda.

Un cas similar, a Arenys de Mar fa uns anys 

Similar i estrident. Similar, perquè també va deixar desenes de parelles a l'estocada i estrident, perquè va participar al 'Joc de Cartes' de TV3. És el cas del Btakora, un restaurant que va tancar d'un dia per l'altre l'any 2018 i va deixar una trentena de parelles sense banquet, tot i haver fet la paga i senyal. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Doncs perquè els propietaris del restaurant on s'havien de celebrar les cerimònies van decidir tancar-lo sense previ avís i embutxacar-se (això sí) uns 200.000€ corresponents a les fiances de les parelles. El Btakora,  situat a Arenys de Mar, va participar al 'Joc de Cartes' l'any 2018.