Tania, la treballadora trobada morta misteriosament en un magatzem al Baix Llobregat

Els Mossos continuen investigant el succés | Tot apunta al fet que es podria tractar d'una mort accidental mentre la dona duia a terme la neteja del magatzem on la firma elabora el pa

La dona va ser trobada en un parc logístic d'elaboració de pa | Uvesco

La divisió d’investigació dels Mossos d’Esquadra continuen investigant la mort d’una dona de 37 anys a l’interior del parc logístic de Mercadona a Abrera, a la comarca del Baix Llobregat. Segons avança ‘El Caso’, el passat dimecres 9 d’octubre la dona estava duent a terme tasques de neteja en l’espai on el supermercat elabora el pa per les botigues de la zona i, des d’aleshores, no se’n va saber res més.

La família, en veure que no els trucava en les hores que normalment ho feia i que no anava a buscar la seva filla petita, de 2 anys, a la guarderia, va avisar als Mossos d’Esquadra de la desaparició. Però no va ser fins 72 hores després —just l’endemà— que els agents del cos policial van trobar el cos sense vida de la Tània, mare de tres fills de 15, 12 i 2 anys, a l’interior d’una sitja amb llevat.

La investigació, oberta

Més enllà de què tot apunta a una mort de caràcter accidental, els Mossos d’Esquadra continuen investigant el succés. Segons el mitjà citat anteriorment, el cos de la dona no presentava signes de violència i la mort accidental sembla ser la hipòtesi més factible de totes les possibles.

La família, però, demana ara que es continuïn investigant els fets i detectar si va haver-hi algun tipus de negligència per part de l’empresa. L’autòpsia, d’altra banda, es va practicar el passat divendres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari