Crimen Urdiales

La detinguda a Castro Urdiales vivia «com una reina» amb els diners de Jesús Mari

La dona hauria utilitzat 12.000 euros per contractar uns sicaris

Mari Carmen, una andalusa de 61 anys, detinguda per matar presumptament a la seva parella,  Jesús Mari, a Castro Urdiales (Cantàbria) va conèixer aquest a Cantàbria. Jesús Mari, estava recentment jubilat després de dedicar tota una vida a l'àmbit de la banca i va acabar sent director d'una sucursal.

Jesús Mari tractava molt bé a Mari Carmen, molts veïns assegurem que eren «una parella normal», segons ha publicat 'El Caso'. La dona no tenia ingressos pel que vivia de la pensió de Jesús Mari. «Diners no els hi faltava: roba, joies, bon menjar... vivien molt bé» diuen els veïns que asseguren que Jesús Mari li pagava operacions estètiques a la detinguda: «la tractava com una reina». Sis anys després però, l'home va decidir posar punt final a la seva relació. De fet, tots dos es veien amb altres persones malgrat que convivien junts.

Castro Urdiales
Agents de la Guàrdia Civil reconeixent la casa | CatalunyaDiari.com

 

Va mantenir una vida normal malgrat no estar Jesús Mari

El febrer de 2019 Jesús Mari  li va demanar a la detinguda que abandonés l'habitatge però ella s'hi va negar. Va ser justament per aquestes dates quan es considera que l'home va desaparèixer. Quan els familiars van començar a trobar a faltar a Jesús Mari, Mari Carmen va dir que aquest  havia decidit marxar de viatge per zones caribenyes i que per això havia agafat 12.000 euros del seu compte.

Durant els mesos que va desaparèixer Jesús Mari, des de febrer fins a setembre, moment en què es va trobar el cap de l'home dins una caixa, la dona  va continuar vivint a la casa, que compartia amb Jesús Mari. També utilitzava el seu cotxe i feia una vida completament normal, ballant sevillanes i repartint menjar casolà entre els veïns.

Tot un plantejament que es va veure afectat quan fa un mes l'amiga de Mari Carmen va decidir obrir la capsa que aquesta  li havia donat dient que contenia joguines sexuals perquè feia olor de podrit. La principal hipòtesi és que va utilitzar els 12.000 euros que s'havia endut la víctima pel seu viatge a l'estranger per pagar els serveis d'un o diversos sicaris per posar fi a la vida de l'home.

També et pot interessar...