ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Teledroga a Badalona: desarticulat un grup que venia droga per encàrrec telefònic

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones que es dedicaven a la venda de cocaïna i tenien un arsenal d'armes als quatre pisos que feien servir per al narcotràfic

Imatge dels objectes que els Mossos han trobat als quatre pisos d'aquest grup de narcos.
Imatge dels objectes que els Mossos han trobat als quatre pisos d'aquest grup de narcos. | CatalunyaDiari.cat

Vuit detinguts en una operació dels Mossos d'Esquadra a Badalona contra un grup organitzat que s'encarrega de la venda de droga, sobretot cocaïna, des d'un pis d'aquest municipi. Agents de la Unitat d'investigació de Badalona van saber que des d'aquest pis un grup de persones venien droga i van comprovar que el grup criminal venia i distribuïa la droga a compradors finals i que la venien des de tres pisos més, també a Badalona.

Quatre pisos des d'on es venia molta cocaïna per encàrrec telefònic

Els quatre pisos que els Mossos van detectar rebien una gran afluència de compradors durant moltes de les hores del dia. La comanda s'acostumava a realitzar per telèfon per agilitzar la recollida i en pocs minuts el comprador anava a un dels pisos i s'emportava la droga. Quan en aquesta primera fase de la investigació es van poder assenyalar sense cap mena de dubte els quatre pisos i que estaven relacionats entre ells, que eren dirigits per les mateixes persones, es va decidir organitzar la segona fase de l'operatiu per explotar la investigació i assaltar els quatre punts de venda.

En col·laboració amb agents de l'ARRO dels Mossos, els que es van encarregar de fer els assalts, i la unitat canina de la policia catalana, es va entrar simultàniament als quatre pisos. A l'interior els Mossos d'Esquadra, segons han detallat en una nota de premsa, van trobar més de 50 embolcalls de cocaïna amb uns 35 grams i 137 grams de cocaïna en roca. També es van trobar 28.000 euros en bitllets petits i tres bàscules de precisió.

Uns narcos armata i molt perillós

Els arrestats comptaven amb un revòlver real amb munició, una pistola de calibre 25 també amb munició real a l'interior i tres pistoles elèctriques. A més d'un lot amb descàrrega elèctrica, un puny americà amb descàrrega elèctrica i un bastó policial extensible. Totes aquestes armes posaven en relleu la perillositat que tenia aquest grup de vuit persones que s'ha pogut desarticular a Badalona.

Un cop finalitzat l'escorcoll els agents van detenir a set persones i van lliurar a tres menors que hi havia dins dels pisos a familiars i amics per tal que se'n fessin càrrec. Una vuitena persona també va ser detingut a la rodalia del pis. Els Mossos d'Esquadra també el vinculen a aquest grup que es dedicava a la venda de cocaïna. La policia no descarta també noves detencions.

Dels vuit detinguts, tres a presó

Dels vuit detinguts, de nacionalitat espanyola, colombiana i romanesa i tots veïns de Badalona, per tres d'ells el jutge en va decretar presó provisional i llibertat amb càrrecs per la resta.


Comentaris

envia el comentari