YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tensió en un vol entre Canàries i Madrid per la falta de distància de seguretat pel coronavirus

El vol s'ha dut a terme, segons l'aerolínia, sota totes les mesures de seguretat

Avió ple de pasaeros en plena fase 0 de confinament a Espanya en un vol de Tenerife a Madrid el 10 de maig de 2020
Imatge de l'avió de què s'han queixat diversos passatgers | Efren Hernández / Twitter

Diversos passatgers que han volat aquest cap de setmana des de Tenerife a Madrid s'han queixat de la manca de mesures de seguretat en el vol. Les queixes estan motivades per la manca de distància social que han hagut de patir durant el vol, en plena fase 0 de desescalada, en veure que gairebé tots els seients de l'avió estaven ocupats.

Una passatgera que viatjava a l'avió ha gravat un vídeo en què relatava el següent: «Estem a 10 de maig de 2020, plena fase 0 de confinament, situació d'emergència a Espanya... Estem a punt d'enlairar amb l'avió ple».

Segons ha informat la companyia aèria, es complien totes les mesures de seguretat i han afegit que l'aire de dins de l'avió es renovava constantment. També han manifestat que tots els passatgers portaven mascareta, però aquests encara no haurien rebut una explicació a la queixa formulada per ells, en referència a les mesures de distanciament social.

D'altra banda, des del Govern de Canàries s'indica que s'han dirigit durant aquesta passada nit a les aerolínies per exigir-los que «compleixin la normativa que estableix l'adequada separació de seguretat entre passatgers». Hem de tenir en compte que també ha sorgit polèmica d'un altre vol que s'ha efectuat aquest diumenge entre Madrid i Gran Canària.

Les xarxes socials han estat la plataforma en la qual els diferents viatgers s'han queixat que l'avió estava pràcticament ple, sense deixar una butaca lliure entre els passatgers, ja que segons consideraven ells, corresponia deixar la distància de seguretat recomanada per a la prevenció de més contagis per coronavirus.


Comentaris

envia el comentari