Ambulància del SEM

Greu en caure des de 6 metres d'alçada mentre treballava a la Noguera

L'home ha estat evacuat a un centre hospitalari

Aquest matí de dilluns s'ha produït un accident laboral a  Balaguer, a la Noguera,  després que un home s'hagi precipitat des de 6 metres d'alçada, segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a través de les xarxes socials. L'home ha estat evacuat en estat greu fins a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues ambulàncies del SEM.

Agredeixen un mosso a cops de porra al Maresme

Els fets van passar aquest dissabte, 9 de maig, quan uns joves van agredir  un agent dels Mossos d'Esquadra a Premià de Mar. L'agent estava fora de servei  però va intervenir en un incident a la via pública i va acabar amb una possible fractura de crani  i quatre  costelles fracturades.

L'agent es va apropar a uns joves que estaven increpant a tot aquell que passejava per la zona de la Gran Via de Premià de Mar. El mosso va arribar a mostrar la porra però els joves li van treure i la van utilitzar per agredir-lo i causar-li lesions. A causa de l'agressió, l'agent va haver de ser atès en un centre hospitalari.