Agredeixen a cops de porra un mosso fora de servei al Maresme

L'agent va acabar amb quatre costelles fracturades i una possible fractura de crani

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
L'agent va resultar ferit en intervenir en un incident en la via pública | Mossos d'Esquadra

Un agent dels Mossos d'Esquadrafora de servei resultava ferit aquest dissabte, 9 de maig, en ser agredit per un grup de joves a Premià de Mar, al Maresme. Els fets van ocórrer a la tarda quan l'agent va intervenir en un incident a la via pública on va acabar amb una possible fractura de crani i altres ossos trencats, segons recull el mitjà 'Crónica Global'.

Quatre costelles fracturades

L'agent estava passejant per la Gran Via de Premià de Mar, a prop del mercat, quan va cridar l'atenció a un grup de joves que es dedicaven a increpar a les persones que passejaven prop de la zona on estaven. El mosso s'hi va acostar per veure què passava i veure perquè els joves mantenien aquesta actitud, fins i tot, va arribar a treure la porra.

Els joves però van aconseguir treure-li la porra i el van agredir amb ella tot causant-li una ferida al cap i la fractura de quatre costelles. Un centre hospitalari va atendre l'agent, que estava conscient, i el qual estava també pendent que un oftalmòleg determinés si té problemes de visió a causa de l'agressió.


Comentaris

envia el comentari