Mor un home atropellat per un avió en ple aterratge

La policia està investigant per quin motiu estava a la pista d'aterratge sense autorització

Vueling
Encara es desconeix el motiu pel qual l'individu estava a la pista caminant | ACN

Encara que sigui el transport més segur del món, quan hi ha accidents d'avions acostumen a ser tràgics i aparatosos. L'últim cas s'ha donat a Austin, Texas, on un home ha mort quan ha estat atropellat per un avió durant l'aterratge

Així ho ha confirmat el mateix aeroport a través del seu compte oficial de Twitter: «El vol 1392 ha informat l'Aeroport Internacional Austin-Bergstorm que havien vist un individu no autoritzat corrent per la pista». 

L'avió va intentar esquivar l'individu

Segons ha publicat el mitjà digital 'El Caso', el vol 1392 de l'empresa 'Southwest Airlines' va atropellar una persona mentre aterrava a les pistes de l'aeroport de Texas la passada matinada de divendres. El pilot de l'avió va intentar esquivar a l'individu, tot i el risc que suposava. Els serveis mèdics van fer tot el possible per salvar-lo, però no van aconseguir fer res per ell. 

Tal com explica el mitjà digital citat, el Departament Policial d'Austin ha obert una investigació per a descobrir què feia la víctima sola enmig de la pista d'aterratge i sense autorització. També s'haurà de veure si l'aterratge estava programat correctament i no va ser el detonant de la tragèdia. 

No s'han lamentat víctimes entre els passatgers del vol

Tot i el desastre, entre els passatgers del vol no s'ha hagut de lamentar cap ferit entre els passatgers i membres de la tripulació. Alhora, l'aeroport ha anunciat que «l'escena del crim ha estat netejada i manteniment està preparant la pista per reobrir-la».


Comentaris

envia el comentari