Troben mort Josep, l'home de 40 anys desaparegut al Vallès a finals d'abril

La víctima va localitzada pel dispositiu de recerca divendres al vespre

Agent dels Mossos d'Esquadra
El cos del difunt ha estat trobat en una zona boscosa i sense senyals de violència | CatalunyaDiari

Aquest divendres al vespre s'ha trobat mort a Josep Ayguade Canela, de 40 anys de Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental, desaparegut des de finals d'abril. Els Mossos d'Esquadra han informat que la víctima ha estat localitzada pel dispositiu de recerca prop de casa seva, en una zona boscosa i que el seu cos no tenia signes de violència. 

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Desaparició denunciada el 27 d'abril

Segons els familiars, que van demanar ajuda a través de les xarxes per trobar-lo, l'home va desaparèixer el 25 d'abril, tot i que els fets no es van denunciar a la policia fins al 27 d'abril. En els darrers dies la recerca s'ha fet amb mitjans aeris, terrestres i una unitat canina.

El dia de la seva desaparició, el passat 25 d'abril, la família assegura que va marxar sense deixar rastre, i aquesta va demanar ajuda a les xarxes socials per tal de localitzar-lo. Es van donar descripcions físiques per ajudar a la ciutadania a poder reconèixer-lo, a banda d'insistir en la gran preocupació que la família tenia per trobar-lo sa i estalvi. 


Comentaris

envia el comentari