Intenten 'okupar' la casa d'un mosso amb ell a dins i els espanta a trets a Sabadell

Els fets van tenir lloc durant la tarda del passat dissabte

Una detenció per part dels Mossos d'Esquadra
Els atacants van intentar entrar a la casa sense saber que hi vivia un agent | Catalunya Diari

Curiosa història que va protagonitzar un mosso fora de servei i dos atacants que pretenien entrar a casa seva. Els fets van tenir lloc el passat dissabte 9 de maig a Sabadell (Vallés Occidental), quan dues persones van amenaçar l’agent a la seva porta i ell va haver de disparar per dissipar la situació.

Segons explica el mosso, els dos atacants van presentar-se a casa seva amb crits i amenaces, afirmant que aquella era casa seva- segurament per forçar una sortida i posteriorment instal·lar-se com a okupes. Els sospitosos, però, poc sabien qui s’amagava darrere d’aquella porta.

Va haver de disparar, però no hi ha ferits

Tal com expliquen fonts properes a la investigació, els dos assaltants van marxar en veure que l’agent no obria, però van tornar poc després. Un d’ells portava un ganivet i pretenien derrocar la porta a base de cops i puntades, a més d'amenaçar l'amo de l'habitatge.

En aquell moment, l’agent va advertir diverses vegades als assaltants sobre les seves intencions. Finalment, va disparar a través de la porta per evitar que els atacants aconseguissin el seu objectiu. Cap d’ells va ser ferit, però va servir perquè acabés desistint d’intentar entrar a la casa i van fugir. Van ser detinguts al carrer poc després i s’investiguen les raons de les seves actuacions.


Comentaris
Guillem Hernández
Okupes que et fan fora de casa a punta de navalla quan tu hi ets a dins? Siguem seriosos, això no passa. Tot plegat fa pinta de ser un revenja entre negocis tèrbols.
oscar
ja es hora de dir prou .Fora okupas del pais.

envia el comentari