La manifestació davant el Parlament confronta els CDR amb els Mossos

Dos manifestats han estat identificats per arrencar llambordes i llançar-les contra els efectius

La tensió entre els Mossos i els CDR a les portes del Parlament ha protagonitzat la tarda de la Diada
La tensió entre els Mossos i els CDR a les portes del Parlament ha protagonitzat la tarda de la Diada | Cedida

Unes 300 persones es concentren a les portes del Parlament, segons xifra que facilita l'Ajuntament de Barcelona, en resposta a una crida feta per les xarxes socials que convidava a encerclar la cambra catalana. Els Mossos d'Esquadra han indicat que hi ha un grup reduït d'encaputxats que han llançat tanques, objectes, pedres, material pirotècnic i pots de fum, accions que han fet incrementar la tensió a la zona. Un encaputxat també ha cremat una bandera espanyola.

TVE denuncia l'agressió a un periodista

TVE ha denunciat una agressió a una periodista del mitjà mentre cobria l'esdeveniment. De moment, els Mossos acordonen l'edifici i han advertit per megafonia de possibles càrregues, tot i que no han actuat. La policia catalana ha identificat dues persones que arrencaven llambordes per llançar-les contra la línia policial.

Els Mossos han hagut d'allotjar el Parc de la Ciutadella

Els Mossos d'Esquadra han avançat la línia policial per obligar els manifestants del Parlament a sortir del Parc de la Ciutadella. El dispositiu s'ha dut a terme en resposta a la negativa dels CDR d'abandonar l'indret després dels nombrosos avisos per megafonia. Abans de marxar, els assistents han llançat pedres contra els agents a crits de «1-O, ni oblit ni perdó» i «No mereixeu la bandera que porteu». 

 

També et pot interessar...


Comentaris
josep
els nyaps sempre es tornen contra qui les inicia ara qui arregla això i la convivència a anys vista; el progrés té la virtut d'anul·lar el civisme i l'educació endavant acabem amb tot i de nou les dictadures tindran el poder.

envia el comentari