Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La manifestació davant el Parlament confronta els CDR amb els Mossos

Dos manifestats han estat identificats per arrencar llambordes i llançar-les contra els efectius
La tensió entre els Mossos i els CDR a les portes del Parlament ha protagonitzat la tarda de la Diada | Cedida

 

Unes 300 persones es concentren a les portes del Parlament, segons xifra que facilita l'Ajuntament de Barcelona, en resposta a una crida feta per les xarxes socials que convidava a encerclar la cambra catalana. Els Mossos d'Esquadra han indicat que hi ha un grup reduït d'encaputxats que han llançat tanques, objectes, pedres, material pirotècnic i pots de fum, accions que han fet incrementar la tensió a la zona. Un encaputxat també ha cremat una bandera espanyola.

 

TVE denuncia l'agressió a un periodista

TVE ha denunciat una agressió a una periodista del mitjà mentre cobria l'esdeveniment. De moment, els Mossos acordonen l'edifici i han advertit per megafonia de possibles càrregues, tot i que no han actuat. La policia catalana ha identificat dues persones que arrencaven llambordes per llançar-les contra la línia policial.

 

 

També et pot interessar...

Comentaris
josep
els nyaps sempre es tornen contra qui les inicia ara qui arregla això i la convivència a anys vista; el progrés té la virtut d'anul·lar el civisme i l'educació endavant acabem amb tot i de nou les dictadures tindran el poder.