Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Charlie bullying França

La terrible declaració d'un nen de set anys víctima de 'bullying': «Em vull morir»

La mare del nen assegura que ho han intentat «tot» i que difondre el vídeo és el seu «últim recurs»

Un nen de 7 anys i la seva família han decidit compartir un vídeo per denunciar l'assetjament que pateix el petit de la casa a l'escola.  «Vull unir-me a Déu per sempre i que ell deixi de pegar-me», assegura el nen, víctima de bullying en el seu col·legi.

En el vídeo es pot veure a el menor a cara descoberta que, mentre plora, explica com un company l'assetja a l'escola contínuament. El nom del menut és Charlie, i ja fa més d'un any que va començar a arribar a casa amb comportaments estranys. «Portava els cordons arrencats, l'abric estripat, blaus... Quan li preguntava què li havia passat, em deia que havia caigut, que no tenia gana i, de vegades, em deia que s'havia fet pipí a sobre abans d'anar a l'escola per no haver-hi d'anar», explica la seva mare a 'L'Obs'.

Sembla ser que aquesta, la de publicar un vídeo, era l'última opció per a la família d'afrontar aquesta situació. «Vam gravar aquestes imatges a mitjans d'octubre per consell d'un amic de la família que és advocat. Originalment, el vídeo no estava destinat a ser publicat», explica la mare de l'infant, una perruquera de 43 anys. La dona afirma haver-ho «intentat tot» i que han filmat el vídeo «com a últim recurs».

Asseguren que  des del principi van contactar amb el centre escolar per avisar de la situació en què es trobaven a casa amb Charlie, i també van donar els noms dels tres nens als quals apuntava el fill com a assetjadors. Des del col·legi, se'ls va castigar i també se'ls va intentar allunyar de Charlie, però aquestes mesures van ser poc efectives per la falta de vigilància constant que havien d'exercir sobre ells.

«Reconec que la directora ha fet el que ha pogut, però si el col·legi reaccionés, aquests nens deixarien de pegar al meu fill», demana la mare. Segons explica, les mesures que va prendre l'escola —un centre catòlic privat situat a al nord-est de França— sí que van ajudar a reduir el nombre de problemes amb el petit Charlie, però en tornar a l'escola aquest nou curs també van tornar nous assetjaments. Va ser en aquest moment quan Charlie va assegurar, al vídeo, que volia morir-se.

A part de la mare, també ha estat la seva germana gran qui ha volgut donar les gràcies a través del seu perfil personal de Twitter. «Sóc la germana de Charlie, gràcies a tots! Repeteixo, no estem aquí per fer soroll, sinó per denunciar l'assetjament no castigat per la llei».