Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos vehicles del SEM aparcats amb els llums encesos

Terrible succés: Mor un veí del Segrià en caure al buit des d'un tercer pis

L'home tenia 55 anys i va caure d'un tercer pis

La població de Torrefarrera, a la comarca del Segrià, està de dol després del tràgic accident on ha perdut la vida un veí. L'home, de 55 anys, va morir en precipitar-se des d'un tercer pis.

Aquest tràgic incident va passar dissabte passat, quan l'home estava treballant amb una antena parabòlica. Segons informa el mitjà digital Segre, l'home es va desequilibrar i va caure al buit des d'un tercer pis. 

ambulancia i personal mèdic
Ja són dues les persones mortes a causa de caigudes d'edificis en menys d'una setmana | SUC

La caiguda li va provocar ferides greus, per aquest motiu, malgrat que ràpidament el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra van desplaçar-se fins al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar la seva vida.

Jordi Latorre, l'alcalde de Torrefarrera, ha expressat al mitjà digital esmentat anteriorment que es tracta d'un home que feia molts anys que vivia en aquesta comunitat, però era d'origen subsaharià i ara els seus familiars volen repatriar el seu cos per poder enterrar-lo al seu país d'origen.

Un nen de 7 anys mor en caure d'un pis a Barcelona

Malauradament, aquest no ha estat l'únic incident d'aquestes característiques durant els últims dies. Fa només dos dies, el dilluns 4 de juliol, va morir un nen de 7 anys en caure d'un celobert a un pis de Barcelona.

Els fets van tenir lloc en un edifici del carrer Diputació, on el petit va caure des del segon pis de l'immoble. Els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i els Serveis d'Emergència es van desplaçar fins al lloc dels fets, però no vam poder fer res per salvar la vida del nen. Tanmateix, van estar fins al final intentant reanimar-lo.

Ara, han obert una investigació per saber amb certesa quina és la realitat darrere dels fets i com es va produir aquesta caiguda. 

Amb aquest terrible succés ja són dues les persones que han perdut la vida a causa de caigudes d'edificis en menys d'una setmana.