Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El Prat

Un home haurà de pagar més de 1.200 euros de pàrquing per culpa del confinament

El cotxe porta aparcat a l'aeroport del Prat des del passat 15 de març

El Prat
El cotxe porta al pàrquing des del 15 de març | CatalunyaDiari

Javier Fernández, resident a Estrasburg (França), haurà de pagar més de 1.200 euros de pàrquing per tenir el cotxe aparcat a l'aeroport del Prat des del passat 15 de març

No pot treure el cotxe del pàrquing

L'home va aparcar el cotxe al pàrquing de l'aeroport del Prat (Barcelona) i va marxar a Estrasburg (França) per recollir algunes pertinences, ja que allí és on viu i treballa. L'objectiu era tornar la mateixa setmana a Catalunya per confinar-se amb la seva família a Lleida, però França també va decretar l'estat d'alarma i ja no va poder tornar. 

«He trucat, he parlat amb Aena, he enviat moltíssims correus demanant si us plau que em donessin una solució, i em responen que com que vaig aparcar el cotxe el dia 15, que no hi ha solució i que hauré de pagar la tarifa normal», manifestava Javier Fernández. 

La tarifa suposa un cost de  24 euros diaris, i després de gairebé dos mesos ja suma més de 1.200 euros. El pitjor és que encara no sap quan podrà retirar el vehicle de l'aparcament, ja que els seus pares es troben a Lleida i el seu germà, que viu a Barcelona i té les claus, no té el permís dels Mossos per anar a buscar el cotxe perquè no ho consideren una raó de pes. «El meu germà té les claus però els Mossos no el deixen anar a buscar el cotxe a l'aeroport. No sabem gaire bé què fer. Cada dia augmenta la factura i això genera molt d'estrès», explicava. 

Segons els Mossos, l'home no hauria comès cap irregularitat, ja que el seu domicili habitual és a França, i Javier no descarta emprendre accions legals  contra Aena si no troben una solució.