Uns agents dels Mossos d'Esquadra realitzant un control policial

Tiroteig en plena carretera a Catalunya contra un conductor per saltar-se un control

Els fets s'han produït aquest dimecres al migdia al Maresme

A vegades la realitat supera la ficció. O, almenys, la iguala. És el cas que s'ha pogut veure aquest dimecres al migdia al Maresme, concretament a la N-II entre Arenys de Mar i Canet de Mar. I és que, com si es tractés d'una pel·lícula d'acció, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Mataró han detingut una persona que s'havia fugat després d'envestir un control policial amb el seu vehicle. Ho han fet gràcies a la utilització de les seves armes reglamentàries, tal com ha informat la periodista Anna Punsí i Crónica Global.

Tal com ha informat un portaveu dels Mossos d'Esquadra a l'esmentat mitjà, l'incident s'ha produït a la N-II aproximadament a les 13.15 hores d'aquest dimecres 26 de maig. Un conductor s'ha fugat amb el seu vehicle després d'envestir un control que havien muntat dels dos cossos policials. En la persecució, els agents han acabat utilitzant les seves armes reglamentàries, disparant foc real contra el vehicle en qüestió. 

Fruit del tiroteig, el conductor ha perdut el control del cotxe i ha xocat contra un altre vehicle policial, podent ser detingut posteriorment pels agents. Tal com informa la citada periodista, els Mossos d'Esquadra continuen investigant el succés per aclarir els fets i els motius de la conducta de l'arrestat. Segons les paraules del portaveu dels Mossos a Crónica Global, la utilització de les armes de foc per part dels agents s'ha realitzat per «protegir la seva seguretat i la de la ciutadania».

En un vídeo publicat per la periodista Anna Punsí es pot apreciar com el vehicle gris de la persona detinguda acaba accidentant-se després de rebre diversos tres per part de la policia en aquest punt de la carretera N-II. En les imatges també es pot veure l'ampli dispositiu policial que s'ha muntat per tal de poder detenir el fugitiu.