Furgó dels Mossos d'Esquadra

Violència a la Verneda: Tiroteig entre dues famílies en ple carrer

Els fets es van produir aquest dissabte a la nit

La nit d'aquest dissabte, 15 de febrer, es va produir a Barcelona un tiroteig entre dos clans familiars, segons explica aquest diumenge 'Crónica Global'. Els fets van tenir lloc al carrer del Concili de Trento, al barri de la Verneda, quan els dos clans s'haurien citat per una revenja. Cap a les deu de la nit, van intercanviar diversos trets que van activar l'alerta del veïnat —hi va haver diverses trucades a la policia catalana.

En arribar-hi, els  Mossos  ja no van trobar ningú. Malgrat això, ja investiguen els fets després d'haver trobat restes de munició en aquest punt del barri de la Verneda. El tiroteig va ser de gravetat, perquè segons 'Crónica Global', els passatgers d'un autobús de la  línia H12  van haver d'estirar-se a terra espantats pels trets.

Un mort en una baralla a Nou Barris

El tiroteig a la Verneda no ha estat pas l'únic succés violent d'aquesta nit die dissabte a la ciutat comtal: n'hi ha hagut un altre que ha acabat de manera tràgica. Els Mossos d'Esquadra  investiguen les circumstàncies de la mort d'un home al districte de Nou Barris de Barcelona. Els Mossos van rebre un avís a dos quarts de deu del vespre que a la via pública hi havia una baralla i una persona greument ferida, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, l'home estava inconscient i estava sent atès per personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va ser traslladada a un hospital, on posteriorment ha mort. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets i identificat el presumpte autor o autors dels fets.

També et pot interessar...