Tomás i Beatriz ja van perdre un germà de les nenes desaparegudes

Beatriz Zimmermann ha fet pública una carta en què parla sobre la pèrdua del seu fill durant l'embaràs i li recorda a Olivia que cuidi de la seva germana

Beatriz, la mare d'Anna i Olivia, desaparegudes a Tenerife, ha escrit una carta amb el propòsit de commoure el cor de Tomás, el pare de les nenes, que va decidir desaparèixer amb elles del mapa.

Ja fa un mes que s'està investigant la desaparició d'Anna i Olivia, d'1 i 6 anys. Mentre el robot i el sonar del vaixell Angeles Alvariño ha començat a buscar qualsevol pista en el fons del mar, Beatriz Zimmermann, ha publicat una carta dirigida a les seves filles amb l'esperança de poder abraçar-les aviat. En ella recorda a les petites i lloa l'amor que es donen, a més de confessar una altra pèrdua que encara pesa en el seu cor.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Anna i Olivia van perdre a un germà

Beatriz ha anat enviant diverses cartes a la premsa perquè es publiquin amb la intenció de commoure a Tomás i posi punt final a la desaparició. En aquesta última carta, la mare reconeix que ja no pot més, però es nega a perdre l'esperança.

«Em llevo i agafo forces i reso a Déu, a l'Univers, que tornin a mi com un mantra, una vegada darrere l'altra. Sé que senten el meu amor i sé que tornarem a estar juntes», diu a la carta confiant que ningú s'oblidi de les petites i agraint el suport i esforç que s'està fent per trobar-les.

Beatriz assegura que Olivia és una nena «molt forta i sensible» i recorda els seus èxits: «Olivia, el meu cinturó groc en karate amb tan sols 5 anyets. El teu profe Antonio sempre em deia que et veia en les olimpíades. La meva geneta, fa dos mesos vas muntar per primera vegada al teu poni. Recordo la teva cara de felicitat».

A més, confessa el dur moment pel qual van haver de passar quan van perdre a un germanet amb vuit mesos d'embaràs: «Esperàvem a Anna i Olivia amb unes ganes immenses després d'haver perdut al teu germanet amb 8 mesos d'embaràs», explica Beatriz, que afegeix: «Una experiència molt dura que vas gestionar d'una manera increïble».

Confia en el caràcter protector d'Olivia

Anna i Olivia sempre han estat juntes, i juntes han desaparegut. Una absència que pesa sobre la família, i més sobre Beatriz que intenta mantenir l'esperança de veure-les aviat. No tenir cap notícia ni pista està destruint-la, però el record de les nenes aconsegueix mantenir-la en peu.

A la carta, que ja circula per tots els mitjans de comunicació, la mare s'aferra al caràcter protector d'Olivia en la qual confia per cuidar a la seva germana petita: «Sempre tan valenta, tan plena d'entusiasme i vida», recorda Beatriz. 

«Olivia, tenies tantes ganes de tenir a la teva germaneta. Mai vas mostrar gelosia i sempre em deies que tu eres la seva protectora. Ara ho penso i em sorprèn... la seva protectora... els nens tenen un sisè sentit i potser ho deies per alguna cosa», reflexiona.

«Les estimo amb tot el meu cor i ànima», acaba la carta demanant-li a Olivia que li recordi a la seva germana petita, ja que «ella no sap llegir», que la seva mare les estima molt.


Comentaris

envia el comentari