Tomás, el pare de les nenes desaparegudes podria estar ferit de gravetat

El pare d'Anna i Olivia va patir un accident fent motocròs i va trencar-se quatre costelles abans de desaparèixer

Tomás Gimeno va desaparèixer amb les seves filles, Anna i Olivia, fa més de tres setmanes. El cas de Tenerife s'ha convertit en el més mediàtic d'aquest 2021 i els mitjans de comunicació s'han fet ressò de tots els detalls d'última hora.


La Guàrdia Civil segueix amb la recerca i han descobert un detall que fins ara havia aconseguit passar desapercebut. La cadena de televisió Telemadrid ha tingut accés a una dada sobre el pare d'Anna i Olivia que podria ser rellevant per a trobar-les.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tomás va patir un accident abans de desaparèixer

Segons el programa 'Juntos' de Telemadrid, el pare de les nenes desaparegudes a Tenerife hauria patit un accident de moto tan sols uns dies abans de desaparèixer.

Tomás Gimeno era un gran apassionat del món del motor i habitualment practicava motocròs, vehicle amb el qual va tenir l'accident. A més, l'exmarit de Beatriz Zimmerman tenia un cotxe d'alta gamma, un vehicle que va posar a nom del seu pare uns dies abans de desaparèixer.

La caiguda va provocar que es trenqués quatre costelles i que es lesionés la clavícula. Les fonts que ha consultat 'Juntos', que són molt properes a Tomás, han assenyalat que l'exmarit de Beatriz Zimmerman no podia carregar amb les petites pel dolor, la qual cosa podria haver complicat la seva fugida. «El dia que el vaig veure estava doblegat i no podia agafar ni a les nenes», ha assegurat un amic de Tomás a Telemadrid.

Tot i les declaracions que han fet aquests testimonis, el pare de les petites va ser gravat per les càmeres de seguretat del port de Tenerife carregant diverses bosses i estris en una llanxa amb la qual posteriorment va embarcar i que va ser trobada a la deriva completament buida.

Rastreig del fons marí i del domicili

Està a punt de complir-se un mes des que Tomás Gimeno va desaparèixer amb les seves filles, i tot i que hi ha poques pistes sobre la localització de les nenes, no ha cessat la recerca. Ara la investigació està centrada en el litoral de l'illa de Tenerife i en el rastreig del fons marí on va ser trobada l'embarcació.

Una de les principals hipòtesis que està estudiant la Guàrdia Civil és que Tomás hauria matat a les nenes a casa i posteriorment les hauria llençat a l'oceà. Seguint aquesta línia d'investigació, els agents estan rastrejant el fons marí amb un sonar per intentar trobar els cossos d'Anna i Olivia i, a més, estan registrant la casa i la llanxa de Tomás.

La incertesa del cas ha provocat que Beatriz Zimmerman, mare de les nenes, hagi perdut l'esperança. Malgrat això, la mare de les petites no s'ha rendit i ha assegurat que seguirà lluitant per trobar a Anna i a Olivia.


Comentaris

envia el comentari